Letohallen liggende – for toppannonse
Flight Park 728×90
Genesis  – liggende banner

Parkering

Europark Parkering

Europark Parkering

EuroPark drifter parkeringen på vegne av lufthavnen. Her finner du mange ulike parkeringsområder i alle prisklasser og i ulik avstand fra Terminalen.

VIKTIG INFO! Ny Online Booking på Oslo Lufthavn Gardermoen
Ønsker du å forhåndsbestille parkering?
Den 1. april 2014 oppdaterte vi vår Online Booking plattform for forhåndsbestilling av parkering på Oslo Lufthavn Gardermoen. Alle bestillinger gjøres nå fra http://parkering.osl.no.
Administrasjon av nye bookinger gjøres på samme nettsted ved å klikke på Mine Reservasjoner øverst til høyre på bookingsiden.
Du kan booke parkering uten å opprette egen profil. Fordelen ved oppretting av profil er at du slipper å legge inn dine personlige detaljer ved hver bestilling. Dessverre var ikke kundedata fra tidligere bookingløsning mulig å overføre til ny Online Booking.

Genesis  – liggende banner

Parkering på Oslo Lufthavn Gardermoen
Velkommen til parkering på Oslo Lufthavn Gardermoen!
EuroPark drifter parkeringen på vegne av lufthavnen. Her finner du mange ulike parkeringsområder i alle prisklasser og i ulik avstand fra Terminalen. Dersom du ønsker å stå parkert under tak og vegg-i-vegg med Terminalen anbefales P-hus P10. For våre kunder som foretrekker utendørsparkering tilbys gratis døgnkontinuerlig shuttlebuss.

På lufthavnen tilbyr vi en rekke p-tjenester som er med på å gjøre din reise litt enklere. Vi kan parkere bilen for deg med Expressparkering, du kan få bilen vasket og polert mens du på reise hos HandzOn i P10, og du kan selvsagt lade EL-bilen din gratis på gunstige plasser

Mer om våre tjenester og parkeringsområder på Oslo Lufthavn

På Oslo Lufthavn Gardermoen tilbyr vi omkring 19 500 parkeringsplasser fordelt på 6 ulike parkeringsområder! I tillegg kommer parkeringsområder reservert til ansatte og annet personell. Driften på Oslo Lufthavn Gardermoen er stor, og består av hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere. Vi tilbyr en rekke servicetjenester og produkter så du skal få en best mulig opplevelse når du skal ut på reise.

Online Booking; Book parkering online

Du kan forhåndsbooke din parkering på Oslo Lufthavn Gardermoen! Ved booking av parkeringsplass vil du være garantert en parkeringsplass til aller beste pris. Trykk her for å gå til vår Online Booking. Selv om skiltene viser FULLT/STENGT vil det allikevel være holdt av plass til deg som har forhåndsbooket din parkeringsplass.

Gratis Shuttlebuss

Våre shuttlebusser er gratis og kjører døgnet rundt. Shuttlebussen går tur/retur Terminalen og merkede stoppesteder på uteområdene P2, P3, P4, P6 samt P5 når dette området er åpent. P1 ligger i gangavstand til Terminalen, tillegg kan du bestille buss ved å kontakte oss via calling/intercom på holdeplassen. Husk å beregne ekstra tid før innsjekk når parkering på uteområder/shuttlebuss benyttes.

EL bil

For deg med EL bil har vi egne reserverte ladeplasser. Du finner 40 plasser i P-hus P10, på felt 2F. Felt 2F er på samme nivå som hovedinnkjøringen. I P-hus P11 finner du 30 plasser til venstre etter innkjøringen. På P2 er det 8 plasser til venstre på baksiden av servicehuset. P6 har 6 plasser rett til venstre etter innkjøringen.
Ordinær betaling av parkeringsavgift som øvrige parkerende. Ladestrøm er for tiden gratis på Oslo Lufthavn Gardermoen

Betaling av parkering

Bensin- og kredittkort kan benyttes direkte ved inn- og utkjøring, eller trekk billett ved innkjøring og betal med kort eller kontanter til automat før du henter bilen.

Expressparkering

Dårlig tid til flyet, eller ønsker du en enda enklere reise? Benytt vår Expressparkering. Kjør til korttidsparkeringen; Følg skiltene til korttidsparkeringen for Avgang og parker på merket felt. Fyll ut skjema på nøkkelposen, ta vare på kvittering, og legg posen i EuroParks droppsafe på området. Ta gjerne med deg nøkkelposer til neste gang du skal ut å reise! Vi parkerer bilen for deg i P-hus P10. Ønsker du bilen fremkjørt ved ankomst, kjører vi bilen til felt 1B i P-hus P10, ved vår døgnbemannede ekspedisjon. Prisen på tjenestene kommer i tillegg til parkeringsavgiften. Expressparkering kr 125.-, og fremkjøring: kr. 100,-.

Nøkkeldeponi

EuroPark AS tilbyr oppbevaring av nøkler. Kontakt vår ekspedisjon på felt 1B i P-hus P10 og snakk med en av våre medarbeidere. Nøkkeldeponi koster kr 50,- i tillegg til parkeringsavgiften. Oppbevaring utover 3 måneder må avtales særskilt.

HC parkering

P10 har 34 plasser reservert for forflytningshemmede. Alle plassene finnes på felt 1B. På øvre korttidsparkering (Avgang) er det reservert 3 plasser og på nedre korttid (Ankomst) finnes 7 plasser. På P2 er det reservert 3 plasser for forflytningshemmede og på P6 2 plasser. Ordinær betaling av parkeringsavgift som øvrige parkerende.

VIP parkering

Reiser du ofte, kan du leie plass i vår VIP-avdeling som ligger i P-hus P10, på samme nivå som Avgang. Området er lukket, og det er kun adgang med nøkkelkort utstedt av EuroPark. Dette gir forutsigbar parkering. Leier du p-plass her er du garantert plass. Kontakt oss på telefon +47 64 81 19 80, eller send oss en e-post.

Bilpleie på Oslo Lufthavn Gardermoen

Vil du komme hjem til ren og nypolert bil etter reisen? I P-hus P10 finner du Handz On bilpleie som vasker, polerer og pleier bilen din mens du står parkert i P-huset. Se mer på Handz On sine hjemmesider. Du kan også ta kontakt på telefon +47 64 82 20 65 eller e-post.

 

_______________________________________________________________________________________________

Korttidsparkering

Når du skal hente eller bringe noen til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen kan du benytte korttidsparkeringen. Det er korttidsparkering på avgang og ankomstnivå. Følg skilter i veisystemet til korttidsparkering. Se priser her.
Det er mulig å kjøre gjennom korttidsparkeringen for å komme inn i P-hus P10. Ved å bruke samme billett som man fikk ved innkjøring til korttid, eller benytte samme kredittkort, vil man bli belastet p-avgift etter de takster som gjelder for P10 og ikke for korttidsparkeringen.

P10 – P-hus. Nærmere Terminalen kommer du ikke!

P10 har en gangavstand på ca 50 meter til ankomst- og avgangshall. Man kan gå tørrskodd helt frem. I P10 finner du vår ekspedisjon. Det er 6200 tilgjengelige parkeringsplasser.

Nå står hele 6000 parkeringsplasser tilgjengelig i parkeringshus P10, som ligger vegg-i-vegg med Terminalen! Vi har også et flott bilpleieanlegg i P-hus P10, slik at du kan møte en nyvasket og polert bil når du er tilbake fra din reise. På P10 kan du reservere parkering på forhånd med Online Booking.

Biler med høyde over 2,3 meter må for fremtiden parkere på uteområdene P1-P6.

For å parkere på P10, følg skilting på R35.

P11 – P-hus

P11 har en gangavstand på ca 150 meter til ankomst- og avgangshall. P-huset er ment for ansatte og besøkende til f.eks Park Inn eller Flyporten. Her er gangavstanden meget kort.

For reisende vil vi i steden anbefale P-hus P10 (se over), prisen er den samme som i P11, men det er mye kortere gangavstand til terminalen.

P1 – Uteparkering

Uteparkering P1 er det nærmeste uteområdet til Terminalen. Området ligger lokalisert rett bak parkeringshus P11. Det er en 500 – 600 meter spasertur fra P1 til Terminalen, og deler av turen kan man gå under tak (man går igjenom parkeringshus P10). For å parkere på P1, følg skilting på R35.

P2 – Uteparkering

Uteparkering P2 ligger et stykke syd for Terminalen, og derfor har vi satt opp shuttlebuss fra dette området som stopper rett utenfor avgang- og ankomsthall. For å parkere på P2, følg skilting på R35.

P3 – Uteparkering

Uteparkering P3 ligger et stykke syd for Terminalen, og derfor har vi satt opp shuttlebuss fra dette området som stopper rett utenfor avgang- og ankomsthall. For å parkere på P3, følg skilting på R35.

P6 – Uteparkering

Uteparkering P6 ligger et stykke sydøst for Terminalen, og derfor har vi satt opp shuttlebuss fra dette området som stopper rett utenfor avgang- og ankomsthall. For å parkere på P6, følg skilting på R35.

P4 – Uteparkering

Uteparkering P4 ligger også sydøst for Terminalen, og derfor har vi satt opp shuttlebuss fra dette området som stopper rett utenfor avgang- og ankomsthall. For å parkere på P4, følg skilting på R35.

P5 – Uteparkering

Uteparkering P5 er åpent i sommerhalvåret. For å parkere på P5, følg skilting på R35

PRISER, KART og KONTAKTINFORMASJON

I vår Online Booking vil du alltid få den beste prisen. Husk å booke parkering minst 24 timer i forkant av parkeringen.

 

Veiledende priser for Oslo Lufthavn Gardermoen uten forhåndsbestilling, gjeldende fra 10.6.2014

P-område

Per

time

Per

døgn

1 uke

(8 d.)

Deretter, per

påfølgende døgn

Korttidsparkering

68,-

410,-

P10 (P-hus, gangavstand 50m)

55,-

360,-

1240,-

+ 130,-

P11 (P-hus, gangavstand 150m)

55,-

360,-

1240,-

+ 130,-

P1 (Ute, gangavstand 500m)

40,-

240,-

850,-

+  50,-

P2 (Ute, gangavstand 800m eller shuttlebuss)

40,-

200,-

750,-

+  45,-

P3, P4, P5, P6 (Ute, shuttlebuss)

40,-

180,-

650,-

+  30,-

 

MERK!

1 uke tilsvarer 8 dager på våre parkeringsområder.

P10/P11: Kr. 30,- per påbegynt 30 minutter, for neste 30 min. kr 25,-. Parkering inntil 15 minutter er gratis.

Gratis døgnkontinuerlig shuttlebuss går fra uteområdene og inn til Terminalen, og fra Terminalen til uteområdene ved ankomst.

P5: Her er det kun mulig å betale med kort (ingen kontanter).

Alle priser er inkludert MVA. Vi tar forbehold om prisendringer.

 Kart:

Europark Parkering All Info

 

Kontaktinformasjon Oslo Lufthavn Gardermoen

EuroPark AS, Pb 18, N-2061 Gardermoen.

Tlf: +47 64 81 19 80

Fax: +47 64 81 19 90

Klikk her for å sende oss en e-post!

Ekspedisjonen yter service 24 timer i døgnet og holder til rett før utkjøring fra P-hus P10. Ekspedisjonen har også inngang fra felt 1B. Kom innom hvis du trenger hjelp eller hvis du har lyst til å hilse på oss.

Fra alle parkeringsområder kan du få tak i oss via callingsystemer

Genesis  – liggende banner
Del:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail