Parkering

OnePark Gardermoen – P1-P10

OnePark Gardermoen – P1-P10

Parkering hos  OnePark på Oslo Lufthavn Gardermoen

OnePark er partner med flyplassen og drifter parkeringsområdene som Oslo Lufthavn selv eier.

Du vil finne mange ulike parkeringsområder med ulik pris basert på avstand til Terminalen på Oslo Lufthavn Gardermoen. Du vil alltid finne parkering som er konkurransedyktig på pris i forhold til andre tilbringertjenester til Gardermoen.

På Oslo Lufthavn Gardermoen tilbyr vi omkring 20.000 parkeringsplasser fordelt på mange ulike parkeringsområder. I tillegg kommer parkering reservert til ansatte og annet personell. Driften på Oslo Lufthavn Gardermoen er stor, og består av hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere. Vi tilbyr en rekke servicetjenester og produkter så du skal få en best mulig opplevelse når du skal ut på reise.

Om online booking og forhåndsbestilling av parkering på Oslo Lufthavn Gardermoen

Du kan bestille parkering på forhånd hos OnePark med Online Booking. Husk bestilling i god tid, senest 24 timer før parkeringen skal starte. Til gjengjeld vil du få en god pris på parkering. Vi har alltid mange gode parkeringstilbud.

Klikk her for å komme til nettsidene for Online Booking 

Slik gjør du:

 • Gå inn på nettsiden for Online Booking.
 • Velg dato og tid for når du ønsker at innkjøringen og utkjøringen skal være.
 • Husk å beregne med tiden det tar å komme seg fra parkeringen og inn på Terminalen samt ventetid før flighten.
 • Skriv ut bookingbekreftelsen før reisen, eller påse at du kan åpne den på smarttelefonen.
  • Det følger med en PDF med bekreftelsen, denne kan være enklest å åpne/skrive ut. Bekreftelsen er din parkeringsbillett.
 • Forklaring på hvordan du gjør dette står også punktvis nøye forklart i din bookingbekreftelse samt i «Hjelp og FAQ» på bookingsiden.

Shuttlebuss/parkeringsbuss fra parkering til terminal på Gardermoen

Parkeringsbussen til OnePark er mintgrønn og lett å få øye på blant alle bussene.

Parkeringsbussen er gratis og kjører døgnet rundt så lenge det går fly.

Bussen går tur/retur Terminalen og merkede stoppesteder på de fleste uteområdene.

Husk å beregne ekstra tid før innsjekk når parkering på uteområder/Parkeringsbussen benyttes.

Priser på parkering på Oslo Lufthavn Gardermoen

Våre Online priser er dynamiske og gis kun ved søk i Online booking.

Gå til Online Booking via denne linken: http://parkering.osl.no

For priser på parkering som ikke er booket på forhånd kan du se informasjonssiden som det er lenket til i infoboksen til høyre.

Om parkering og parkeringsområdene til OnePark

OnePark tilbyr parkering vegg i vegg med Terminalen og områder i noe lenger avstand. Alle parkeringsområdene er eiet av Oslo Lufthavn og driftet av OnePark som partner.

P-hus P10 ligger vegg-i-vegg med Terminalen og er et praktisk og tidsbesparende valg for travle reisende.

I den andre enden av skalaen har vi rimelig utendørs parkering. Herfra tilbys døgnkontinuerlig gratis bussing inn til Terminalen og ut til parkeringen igjen når du kommer tilbake fra reisen.

P10 har en gangavstand på ca 50 meter til ankomst- og avgangshall. Man kan gå tørrskodd helt frem. Ved utkjøringen i P10 finner du vår ekspedisjon.

Med om lag 20.000 plasser totalt er det ikke alltid all parkering er åpen for publikum (områder eller deler av områder kan f.eks være vinterstengt). Se i boksen til høyre for lenke til OnePark eget kart og priser over de aktuelle åpne parkeringsområdene på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Henting og bringing til/fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Når du skal hente eller bringe noen til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen kan du benytte korttidsparkeringen.

Det er korttidsparkering på avgang og ankomstnivå.

Følg skilter i veisystemet til korttidsparkering.

Det er mulig å kjøre gjennom korttidsparkeringen for å komme inn i P10 P-hus. Ved å bruke samme billett som man fikk ved innkjøring til korttid, eller benytte samme kredittkort, vil man bli belastet p-avgift etter de takster som gjelder for P10 og ikke for korttidsparkeringen.

Bilpleie i P10 P-hus på Oslo Lufthavn Gardermoen: Bilvask, Dekkskift, Polering med mer..

Slå to flyer i en smekk og plei bilen din mens den står parkert i P-hus P10. Bilpleieselskap holder til i P-hus P10 slik at du kan komme hjem til nyvasket bil. Bilvask, dekkskift og annet leveres i ulike prisklasser. Se mer om OnePark sitt bilpleie-tilbud ved å følge lenken i infoboksen til høyre.

Nøkkeloppbevaring hos OnePark på Gardermoen

OnePark tilbyr oppbevaring av nøkler. Kontakt vår ekspedisjon og snakk med en av våre medarbeidere. Nøkkeldeponi koster kr 50,- i tillegg til parkeringsavgiften. Oppbevaring utover 3 måneder må avtales særskilt. Se mer i lenke i infoboks til høyre.

Parkering for bevegelseshemmede/handikapparkering

Nesten alle parkeringsområdene på Oslo Lufthavn Gardermoen har parkering for hevegelseshemmende (HC parkering). Ordinær betaling av parkeringen påløper som for øvrige parkerende. Se mer i lenke i infoboks til høyre.

Elbil på Gardermoen

Vi har reserverte plasser til EL bil med ladestasjoner på flere av parkeringsområdene på Oslo Lufthavn Gardermoen. Ordinær parkeringsavgift må betales. Det er for tiden gratis å lade din EL bil.

Husk at for å «kvalifisere» til å stå på en EL bil plass, må din EL bil ha EL skilter samt faktisk lade mens den står der. Dette for å påsørge at kun de som har behov kan benytte de reserverte EL bil parkeringsplassene.

Betaling av parkering hos OnePark på Oslo Lufthavn Gardermoen

Du kan betale din parkering på forhånd (inntil 24 timer før parkeringen skal skje), ved å forhåndsbestilling av parkeringen gjennom vår Online Booking.

Hvis du ikke har booket på forhånd kan du benytte bensinkort eller kredittkort direkte ved inn- og utkjøring og enkelt og effektivt betale parkeringsavgiften.

Husk at parkeringsbillett også kan betales ved utkjøringen om man betaler med kort.

Kontantbetaling for parkering må skje til betalingsautomater plassert i Terminal, i p-hus og uteområder.

Tilleggsinfo for OnePark

 • Kart over OneParks parkeringsområder
 • Priser for ikke-forhåndsbestilt parkering

Dette og mer finner du ved å klikke her.

Flight Park 728×90

Del:
 • googleplus
 • linkedin
 • tumblr
 • rss
 • pinterest
 • mail