Flyplassen

Her finner du alt du trenger av hva flyplassen har å tilby.

Europark Parkering All Info

EuroPark drifter parkeringen på vegne av lufthavnen. Her finner du mange ulike parkeringsområder i alle prisklasser og i ulik avstand fra Terminalen.VIKTIG INFO! Ny Online Booking på Oslo Lufthavn Gardermoen
Ønsker du å forhåndsbestille parkering?
Den 1. april 2014 oppdaterte vi vår Online Booking plattform for forhåndsbestilling av parkering på Oslo Lufthavn Gardermoen. Alle bestillinger gjøres nå fra http://parkering.osl.no.
Administrasjon av nye bookinger gjøres på samme nettsted ved å klikke på Mine Reservasjoner øverst til høyre på bookingsiden.
Du kan booke parkering uten å opprette egen profil. Fordelen ved oppretting av profil er at du slipper å legge inn dine personlige detaljer ved hver bestilling. Dessverre var ikke kundedata fra tidligere bookingløsning mulig å overføre til ny Online Booking.


Parkering på Oslo Lufthavn Gardermoen
Velkommen til parkering på Oslo Lufthavn Gardermoen!
EuroPark drifter parkeringen på vegne av lufthavnen. Her finner du mange ulike parkeringsområder i alle prisklasser og i ulik avstand fra Terminalen. Dersom du ønsker å stå parkert under tak og vegg-i-vegg med Terminalen anbefales P-hus P10. For våre kunder som foretrekker utendørsparkering tilbys gratis døgnkontinuerlig shuttlebuss.

På lufthavnen tilbyr vi en rekke p-tjenester som er med på å gjøre din reise litt enklere. Vi kan parkere bilen for deg med Expressparkering, du kan få bilen vasket og polert mens du på reise hos HandzOn i P10, og du kan selvsagt lade EL-bilen din gratis på gunstige plasser.