Europark Parkering All Info

Europark Parkering All Info

EuroPark drifter parkeringen på vegne av lufthavnen. Her finner du mange ulike parkeringsområder i alle prisklasser og i ulik avstand fra Terminalen.

 

Mer om våre tjenester og parkeringsområder på Oslo Lufthavn Gardermoen

På Oslo Lufthavn Gardermoen tilbyr vi omkring 18.000 parkeringsplasser fordelt på 6 ulike parkeringsområder! I tillegg kommer parkeringsområder reservert til ansatte og annet personell. Driften på Oslo Lufthavn er stor, og består av hyggelige og serviceinnstillte medarbeidere. Vi tilbyr en rekke servicetjenester og produkter så du skal få en best mulig opplevelse når du skal ut på reise.

På denne siden vil du først kunne lese om de ulike tjenestene vi tilbyr, lenger ned på siden kan du se nærmere på de ulike parkeringsområdene. Lurer du på om du kan lade din EL-bil på P6? Eller om vi har HC parkering i P10? Det kan du lese mer om nedenfor.

   

Forhåndsreservering av parkering; Online Booking

Forhåndsreserver parkeringen på Oslo Lufthavn Gardermoen! Ved å forhåndsbestille vil du være garantert en god pris og plass. For å gå videre til vårt bookingsystem KLIKK HER Selv om skiltene viser FULLT/STENGT vil det allikevel være holdt av plass til de som har reservert.

     

El bil

For deg med El-bil har vi egne reserverte ladeplasser. Du finner 20 plasser i P-hus P10, på felt 2F. Felt 2F er på samme nivå som hovedinnkjøringen. I P-hus P11 finner du 20 plasser til venstre etter innkjøringen. På P2 er det 8 plasser til venstre på baksiden av servicehuset. P6 har 6 plasser rett til venstre etter innkjøringen.

Ordinær betaling av P-avgift som for øvrig parkerende. Ladestrøm er for tiden gratis på Oslo Lufthavn.

    

Betaling av parkering

Bensin- og kredittkort kan benyttes direkte ved inn- og utkjøring, eller trekk billett ved innkjøring og betal med kort eller kontanter til automat før du henter bilen.

     

Expressparkering

Dårlig tid til flyet? Benytt vår Expressparkering. Følg skiltene til korttidparkering for avgang og parker på merket felt. Fyll ut skjema på nøkkelposen, ta vare på kvittering, og legg posen i EuroParks droppsafe på området. Ta gjerne med deg nøkkelposer til neste gang! Vi parkerer bilen for deg i P-hus P10. Ønsker du bilen fremkjørt ved ankomst kjører vi bilen til felt 1B i P-huset, ved vår døgnbemannede resepsjon. Prisen på tjenestene kommer i tillegg til parkeringsavgiften: Parkering: kr. 125.- og fremkjøring: kr. 100,-

     

Nøkkeldeponi

EuroPark AS tilbyr oppbevaring av nøkler. Gå innom vår ekspedisjon på felt 1B i parkeringshuset P10 og snakk med vår betjening. Nøkkeldeponi koster kr.50,- i tillegg til parkeringsavgiften. Oppbevaring utover 3 måneder må avtales særskilt.

     

HC parkering

P10 har 34 plasser reservert for forflyttningshemmede. Alle plassene finnes på felt 1B. På øvre korttidsparkering (avgangsnivå) er det reservert 3 plasser og på nedre korttid (ankomstnivå) er det 7 plasser. På P2 er det reservert 3 plasser for forflyttningshemmede og på P6 2 plasser. Ordinær betaling av P-avgift som for øvrig parkerende.

    

Gratis Shuttlebuss

Hele døgnet kjøres det kontinuerlig gratis skyttelbuss til Terminalen fra merkede stoppesteder på uteområdene P2, P3, P4, P6 samt P5 når dette området er åpent. P1 ligger i gangavstand til Terminalen men her kan man bestille buss ved å kontakte oss via calling/intercom på holdeplassen. Beregn ekstra tid før innsjekk når parkering på uteområder / skyttelbuss benyttes.
   

VIP parkering

Reiser du ofte, kan du leie plass i VIP-avdelingen som ligger på samme nivå som avgangshallen. Området er lukket, og det er kun adgang med nøkkelkort utstedt av EuroPark. Dette gir forutsigbar parkering. Leier du p-plass her er du garantert plass. Klikk her for å kontakte EuroPark vedrørende dette.

   

Bilpleie på Oslo Lufthavn Gardermoen

Nå kan du endelig få pleiet bilen din på Oslo Lufthavn mens du er på reise! I P10 finnes nå Handz On bilpleie som vasker, polerer og pleier bilen din mens du står parkert i p-huset. Se mer på Handz On sine hjemmesider. Du kan også ta kontakt på telefon 64 82 20 65 eller e-post.

     

 

 

Korttidsparkering

Når du skal hente eller bringe noen til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen kan du benytte korttidsparkeringen. Det er korttidsparkering på avgang og ankomstnivå. Følg skilter i veisystemet til korttidsparkering. Du kjører inn gjennom bom, så du trenger ikke bekymre deg for å betale for mye eller for lite. Så har du tid til å kose deg med kaffekoppen uten å tenke på om du har lagt på for mye eller for lite penger mens du venter på venner og kjente.

Det er mulig å kjøre gjennom korttidsparkeringen for å komme inn i P10. Ved å bruke samme billett som man fikk ved innkjøring til korttid, eller benytte samme kredittkort, vil man bli belastet p-avgift etter de takster som gjelder for P10 og ikke for korttidsparkeringen.

  

P10 - Parkeringshus. Nærmere Terminalen kommer du ikke!

P10 har en gangavstand på ca 50 meter til ankomst- og avgangshall. Man kan gå tørskodd helt frem. I P10 finner du vår ekspedisjon. Det er 6200 tilgjengelige parkeringsplasser. 

Nå står hele 6000 parkeringsplasser tilgjengelig i parkeringshus P10, som ligger vegg-i-vegg med Terminalen! Vi har også et flott bilpleieanlegg i P-hus P10, slik at du kan møte en nyvasket og polert bil når du er tilbake fra din reise. På P10 kan du reservere parkering på forhånd med Online Booking.

Biler med høyde over 2,3 meter må for fremtiden parkere på uteområdene P1-P6.

For å parkere på P10, følg skilting på R35.  

     

P1 - Uteparkering

Uteparkering P1 er det nærmeste uteområdet til Terminalen. Området ligger lokalisert rett bak parkeringshus P11. Det er en 500 - 600 meter spasertur fra P1 til Terminalen, og deler av turen kan man gå under tak (man går igjenom parkeringshus P10). For å parkere på P1, følg skilting på R35.  

   

P2 - Uteparkering

Uteparkering P2 ligger et stykke syd for Terminalen, og derfor har vi satt opp shuttlebuss fra dette området som stopper rett utenfor avgang- og ankomsthall. For å parkere på P2, følg skilting på R35.

   

P3 - Uteparkering

Uteparkering P3 ligger et stykke syd for Terminalen, og derfor har vi satt opp shuttlebuss fra dette området som stopper rett utenfor avgang- og ankomsthall. På P3 kan du reservere parkering på forhånd med Online Booking. For å parkere på P3, følg skilting på R35.

   

P6 - Uteparkering

Uteparkering P6 ligger et stykke sydøst for Terminalen, og derfor har vi satt opp shuttlebuss fra dette området som stopper rett utenfor avgang- og ankomsthall. For å parkere på P6, følg skilting på R35.

   

P4 - Uteparkering

Uteparkering P4 ligger også sydøst for Terminalen, og derfor har vi satt opp shuttlebuss fra dette området som stopper rett utenfor avgang- og ankomsthall. For å parkere på P4, følg skilting på R35.

    

P5 - Uteparkering 

Uteparkering P5 er åpent i sommerhalvåret. For å parkere på P5, følg skilting på R35.

 

 

PRISER, KART og KONTAKTINFORMASJON

SOMMERTILBUD

Vi har sommertilbud i P-hus P10 på Oslo Lufthavn Gardermoen

Prisene gyldige ved innkjøring i perioden 27/6 - 31/7 2013.

P10 ligger vegg-i-vegg med avgang- og ankomsthall.

    

SommertilbudMed forhåndsbookingUten forhåndsbooking
1 uke750,-850,-
Deretter pr uke+400,-+500,-

Forhåndsbooking gjennomføres HER

Alle priser er inkludert MVA. Vi tar forbehold om prisendringer.

 

For Ordinære priser Oslo Lufthavn Gardermoen, gjeldende fra 3/6 2013:

Europark Parkering All Info
Kart over parkeringsområdene på Oslo Lufthavn Gardermoen.

 

 

Kontaktinformasjon Oslo Lufthavn Gardermoen

EuroPark AS, Pb 18, N-2061 Gardermoen.

Tlf: +47 64 81 19 80

Fax: +47 64 81 19 90

Klikk her for å sende oss en e-post!

Ekspedisjonen yter service 24 timer i døgnet og holder til rett før utkjøring fra P-hus P10. Ekspedisjonen har også inngang fra felt 1B. Kom innom hvis du trenger hjelp eller hvis du har lyst til å hilse på oss.

Fra alle parkeringsområder kan du få tak i oss via callingsystemer

Del dette med dine venner