Best Western Oslo Airport Hotell

Best Western Oslo Airport Hotell

Best Western Oslo Airport Hotell har 152 flotte rom og 10 moderne møterom! Vår koselige a la carte-restaurant og lobbybar er åpen syv dager i uken. Vi har gratis parkering for alle våre boende gjester og shuttlebuss til flyplassen hvert 20. minutt. . (Kr 70,- per vei for voksne, barn gratis)

Vi har 152 flotte rom i forskjellige kategorier, både business-, dobbelt- og enkeltrom, samt en hyggelig og god restaurant for 200 gjester.

Vi tilbyr våre gjester en unik møteplass med 10 moderne møterom med kapasitet fra 2-275 personer. Konferansedelen hos oss er bygget i 2007, og alle møterom har en meget god takhøyde, store vinduer fra gulv til tak og fremstår som meget nye og moderne! To av møterommene er utstyrt med teleslynge. Våre imøtekommende og hyggelige konferanseverter er tilstede for å tilrettelegge og kvalitetssikre slik at både du som møteleder og deltaker får en behagelig møtedag.

Best Western Oslo Airport Hotell

 

Dagpakke inneholder; møterom m/teknisk utstyr (projektor inkl), trådløst internett til alle deltakere, kaffe/te/isvann, tilgjengelig hele dagen, frukt- og kakepauser, lunsj, parkering

Fra kr 490,- pr. person

Helpensjonspakke inneholder; møterom m/teknisk utstyr (projektor inkl), trådløst internett til alle deltakere, kaffe/te/isvann tilgjengelig hele dagen, frukt- og kakepauser, lunsj, 3-retters middag, 1 overnatting i enkeltrom, frokost, og parkering.
Fra kr 1490,- pr. person

Sommer, jul, påske og pinse har vi stort lekerom for barna med hoppeslott! Skal man ut å reise kan man parkere hos oss for kr 200,- per uke. (Forutsetter en overnatting på hotellet)

Kontakt:

Tlf: 63 94 95 00

Best Western LetoHallen Hotell

Finn hotell på Gardermoen

Del dette med dine venner