Singapore Airlines stakk av med tre internasjonale priser kåret av Tripadvisor brukere fra hele verden. Det beste flyselskapet i 2018 var blant en av prisene, basert på brukeranmeldelser og statistikker.

Flyselskapet fikk også prisen for beste førsteklasse og beste økonomiklasse på verdensbasis.

Salgssjef Henrik Hanevold forteller til VG Reise at han mener Singapore Airlines vinner denne prisen mest fordi de kombinerer de fysiske produktene som gode seter, underholdning og mat med de menneskelige behovene.

– Det gjelder å ha en god dag hver dag. Vi flyr lange strekninger og da gjelder det å levere jevnt høy kvalitet hver gang og få passasjerene til å trives ombord, sier han til VG reise.

Anmeldelser og statistikker

Hele 69 flyselskap har gjennom brukertjenesten Tripadvisor blitt vurdert basert på anmeldelser og statistikker. Statistikkene viser tall fra hele verden over en 12-måneders periode.

– Utmerkelsen er et bevis på målrettet og dedikert arbeid utført av alle våre ansatte over hele verden. Det er de som sørger for at vi som selskap opprettholder og sikrer at vi er konkurransedyktige på et globalt nivå, sier General Manger Nordics, Erwin Widjaja.