torsdag 13. august 2020

Smarte og rimelige hjem for alle

BoKlok gir de med alminnelig inntekt en unik mulighet til ny bolig, der konseptet er likt for alle med en fast pris, uten en eneste budrunde.

Akkurat nå har BoKlok leiligheter til salgs på Åsmotunet på Jessheim, og forberedelsene er i gang for salgsstart på Vingesvingen ved Nannestad sentrum.

I samarbeid med Skanska og IKEA, har BoKlok siden 1997 bygget mer enn 11.000 boliger fordelt i Norden.

– Målet er å få flest mulig inn i markedet, slik at de kan få seg et godt og trygt hjem til en bra pris. Vi har selv ansvar for hele prosessen, fra tomten kjøpes til overlevering av ferdig produkt. Mest av alt er vi opptatt av kundene våre, sier salgs og kundeansvarlig i BoKlok, Caroline Heisholt.

Caroline Heisholt jobber som salg og kundeansvarlig i BoKlok. Hun gleder seg over de mange fremtidige prosjektene, som vil løfte flere inn i i boligmarkedet.

Helhetlig produkt

BoKlok i Norge er per i dag sentrert rundt Oslo-området, med mål om maks en times pendleravstand til byen, og med gode fremkomstmuligheter.

BoKlok bygger gode og rimelige hjem for alle. Skanskas enorme erfaring med å bygge hus, samt IKEAs høye kompetanse for innredning, gir hjem som er svært godt utnyttet arealmessig. Her får du smarte løsninger og ingen kvadratmetere går til spille.

– Vi kjøper tomter som er tilpasset våre produkter. Det at vi har alt prosjektert ferdig, gjør at vi kan bygge mer effektivt. Vi forbereder tomten mens vi bygger husene innendørs for en mer smidig prosess. BoKlok bygger de samme boligene igjen og igjen – som også bidrar til bedre kostnadskontroll – og bedre priser til kundene. Det sløses verken med materialer eller arbeidskraft, forklarer hun.

Rettferdig salg

Heisholt fremhever at når de først skal selge bolig med fast pris uten en eneste budrunde, må salget være mest mulig rettferdig.

– De som møter opp til salgsstart med finansieringen i orden, får lov til å legge en lapp i kassen. Og de som i etterkant er heldige og blir trukket først, får også velge leilighet først. Selv om det ikke er de største differansene på pris, så øker den når det følger med garasje, eller om det er snakk om en leilighet fjerde- etasje. I etterkant er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder, sier Heisholt.

Attraktive boliger

Leilighetene er attraktive for en allsidig gruppe, som gjerne består av førstegangskjøpere, enslige og par både med og uten barn, samt godt voksne. Likeså er rekkehusene populære for små familier, familier i etableringsfasen samt voksne som ønsker å bytte ut eneboligen.

BoKlok baserer seg på rasjonelle og forutsigbare prosesser, og åpner ikke for individuelle tilpasninger underveis.

– Derimot blir alle som kjøper leilighet invitert til interiørkveld med IKEA- og som innflyttingsgave deler de ut et gavekort på 3000 kr, informerer hun.

Aktuelle prosjekter

I april legges Vingesvingen like ved Nannestad sentrum ut for salg. Her kommer første av totalt tre trinn ut, som består av til sammen 73 leiligheter og 13 rekkehus. Leilighetene i første trinn har 1-3 soverom, som er fordelt i 2 – 4 etasjer. Leilighetene får enten garasjeplass eller carport.

– Generelt har leilighetene ekstra takhøyde og smarte løsninger. Moderne og smart kjøkken med plass for innebygget komfyr, koketopp og dempede skuffer for å nevne noe. Utearealenebestår både av private uteplasser, samt luftige fellesarealer og lekeplasser, forklarer Heisholt.

På Jessheim er første salgstrinn på Åsmotunet nettopp godkjent for byggestart etter et veldig godt salg.

– Her planlegger vi salgsstart med rekkehus og flere leiligheter utover sommeren og høsten 2019, informerer hun.

Høydepunkt

– Høydepunktet er alltid å levere et ferdig og godt produkt til kundene. I 2020 skal vi om alt går som planlagt, levere ferdige leiligheter og rekkehus både på Jessheim og i Nannestad, sier Heisholt fornøyd.

Foruten salg av leiligheter og rekkehus i retning Oslo Nord, ser de for seg bygging i andre retninger, deriblant Moss og Ski.

– Vi ser frem å sette i gang salgsprosessen på de nye prosjektene, og mest stas av alt er å overlevere nye hjem til kunden(e), sier hun.

Generelle konkurransevilkår for Gardermoen.no

Generelt

Ansvarlig for konkurransen er Gardermoen.no AS, Vilbergvegen 105, 2060 Gardermoen (”GNO”).
Disse vilkårene brukes når du deltar i en konkurranse ordnet av GNO og som henviser til disse konkurransevilkårene (”Konkurranse”/”Konkurransen”).
Disse generelle konkurransevilkårene utgjør sammen med de spesifike konkurransevilkårene, som GNO annonserer for hver konkurranse, GNO personvern- og brukervilkår, vilkårene for Konkurransen (”Konkurransevilkårene”).

Når du melder deg på en Konkurranse skal du også følge de spesifikke regler som gjelder for Konkurransen.
Dersom de spesifikke konkurransevilkårene som gjelder for en Konkurranse, står i konflikt med de generelle konkurransevilkårene, GNO’s personvern- og/eller brukervilkår skal de spesifikke konkurransevilkårene ha fortrinnsrett.
Gjennom å delta i Konkurransen garanterer du at du oppfyller Konkurransevilkårene. GNO beholder retten til å diskvalifisere deltakere og/eller bidrag som ikke oppfyller Konkurransevilkårene.

Personopplysninger

Ved deltagelse i konkurranser på gardermoen.no gir du samtidig samtykke til at vi registrerer ditt navn og din e-post adresse.
Opplysningene som er gitt i forbindelse med konkurransen vil bli brukt ved utsendelse av vårt newsletter som inneholder informasjon om resultater og nye konkurranser.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke og avslutte markedsføringen ved å kontakte oss eller klikke “avmeld” lenken i e-posten du mottar.

Konkurransen

Konkurransens oppbygging og vilkårene for å vinne fremgår av de spesifikke konkurransevilkårene.
Du kan bare delta en gang og ingen person kan vinne mer enn en premie.

Vinnere kåres av en jury bestående av representanter fra GNO’s markedføringsavdeling. Juryens avgjørelse kan ikke overklages og juryen trenger ikke motivere sin avgjørelse.
Vinnerne vil bli kontaktet via telefon, brev, e-post og/eller annonseres på en slik nettside hvor Konkurransens spesifikke konkurransevilkår er angitt hvis ikke annet fremgår av de spesifikke konkurransevilkår.

GNO kommer til å kontakte vinneren/vinnerne under 5 arbeidsdager fra trekning. Dersom vinneren ikke nås innen rimelig tid, har GNO rett til å kåre en ny vinner i Konkurransen.
Etter at kontakt med vinner er oppnådd, vil vinneren utropes på denne siden, samt på vår facebook-side www.facebook.no/gardermoen.no

Premier

Konkurransens premierfremgår i de spesifikke konkurransevilkårene.
Vinneren har ikke rett til å bytte ut premien mot kontanter, mot andre varer eller å angi en annen person som mottaker av vinst.
GNO har rett til å bytte ut en premie mot en annen premie med tilsvarende verdi.  Det kan stilles vilkår av produsent og/eller leverandør ved utlevering av premie.
Eventuell skatt på premien betales av vinneren.

Hvem kan delta

For å ha rett til å delta i Konkurransen gjelder de annonserte spesifikke konkurransevilkårene for den respektive Konkurranse.
Konkurransene er ikke åpne for ansatte i GNO,  GNO’s kunder, samarbeidspartnere eller forhandlere eller deres nærmeste familiemedlemmer eller for ansatte på bedrifter som er delaktige i arrangering av Konkurransen.
GNO har rett til å ikke dele ut en premie (og velge en annen vinner) dersom GNO får kjennskap om eller på sannsynlige grunner anser at en vinner ikke er kvalifisert til å delta i Konkurransen.