onsdag 12. august 2020

Vi pleier bilen din mens du er på reise

Hos Handz On tilbyr vi alt innen bilpleie, samt bilrelaterte produkter og tjenester, under et og samme tak. Vi tar hånd om bilen din, mens du er på reisefot, eller utfører dagens gjøremål.

Med dyktige ansatte med lidenskap for bilpleie, garanterer vi for at bilen din er blitt godt ivaretatt ved henting.

Mye har skjedd siden Handz On startet sitt første bilpleiesenter på Ski Storsenter i 2005. I dag er vi på god vei til nå nå målet, om å danne Europas første bilpleiekjede implementert på de største kjøpesentre og lufthavner.

Hvis du sier rabattkoden “Ren bil til vinterferien” når du betaler, får du 20% rabatt på grundig utvendig vask (Pro), lakkrens og polering. Timebestilling. 
Tilbudet gjelder bare på HandzOn Oslo Lufthavn.

 

Praktisk beliggenhet

Handz On ligger praktisk til på Oslo Lufthavn P10 ved velt 2K, rett ved terminalen. Du finner oss også på Jessheim Storsenter og en rekke andre kjøpesentre spredt omkring i hele landet.

Mens du tar deg en handletur, eller er på reisefot, kan du være trygg på at vi tar godt hånd om bilen din. Vi tilbyr svært gunstige betingelser både til private, små- og til de aller største bedriftskundene.

Se kart over de ulike Handz On stasjonene.

Vask og polering

Handz On tilbyr vask og polering til både bil og motorsykkel. Vi gir deg et godt tilbud på innvendig og utvendig bilvask av skånsom og god kvalitet. Her får du den holdbarheten du måtte ønske deg, av Standard, Pro, og Basic-  kvalitet. I tillegg utfører vi rens av matter, felger og motorvask, samt gummifornyer på dekk og lister.

Vi tilbyr også polering og lakkrens, samt full shine, som dekker ut- og innvendig renovering av bilen.

_____________
Hvis du sier rabattkoden “Ren bil til vinterferien” når du betaler, får du 20% rabatt på grundig utvendig vask (Pro), lakkrens og polering. Timebestilling. 
Tilbudet gjelder bare på HandzOn Oslo Lufthavn.
_____________

Utover disse produktene finnes det en rekke gode tilleggsprodukter. Her kan du velge mellom lakk konservering med 1 års garanti, Permashine med 5 års garanti, som sikrer en ripefri, ren og skinnende bil. Autoglym LifeShine, med 5 års garanti, gir dessuten ekstra beskyttelse av lakk, seter, tepper og glass.

SMART Repair

Handz On er spesialister på reparasjon av kosmetiske skader på biler. Deres lange erfaring på lakkskader kombinert med spesialiserte kurs og verktøy, gjør de til spesialister på småbulker og lakkskader. Med produktet SMART Repair får du reparert lakkskader smart og effektivt, med kostnadsfri taksering.

Her får du også interiørreparasjoner som omfatter skinn, vinyl og plast. Deres digitale fargescanner sikrer riktig fargenyanse til ditt interiør.

Behandling av interiør

Trenger bilen din en innvendig rengjøring, rens av flekker- og seter, eller fjerning av hundehår, tar også Handz On hånd om det. Vi utfører også rens og etterbehandling på interiør av skinn, som sikrer en optimal holdbarhet.

Vi impregnerer også kalesje, renser og impregnerer bilen din. Ønsker du å få fjernet røyk og vond lukt i bilen, får du også luktbehandling og desinfisert klimaanlegg hos oss.

Dyktige på hjul

Handz On tilbyr skift- og vask av hjul, samt dekkhotell.

Hjulpakkene Standard består av rengjøring av alle hjul inklusive standard ut- og innvendig vask av bilen. Hjulpakke Pro består av hjulskift, inkludert rengjøring av alle hjul. Du får med (Pro) vask ut- og innvendig.

Bilglass

Vi tilbyr skift av vindu ved knust glass, samt kostnadsfri reparasjon av steinsprut. (Gjelder for biler med delkasko eller kasko.)

Du får også en rekke tilbehør hos oss, som blant annet skift av lyspære, vask av skiboks, henteservice og sesongsjekk.

_____________
Hvis du sier rabattkoden “Ren bil til vinterferien” når du betaler, får du 20% rabatt på grundig utvendig vask (Pro), lakkrens og polering. Timebestilling. 
Tilbudet gjelder bare på HandzOn Oslo Lufthavn.
_____________

Har du eller din bedrift behov for bilvask, reparere en skade eller skifte dekk, ta en nærmere titt på Handz On sine nettsider.

Rabattkode
“Ren bil til jul”

20% RABATT

Grundig utvendig vask (Pro), lakkrens og polering.

Hvis du sier rabattkoden “Ren bil til vinterferien” når du betaler, får du 20% rabatt.

Tilbudet gjelder bare på HandzOn Oslo Lufthavn.

Generelle konkurransevilkår for Gardermoen.no

Generelt

Ansvarlig for konkurransen er Gardermoen.no AS, Vilbergvegen 105, 2060 Gardermoen (”GNO”).
Disse vilkårene brukes når du deltar i en konkurranse ordnet av GNO og som henviser til disse konkurransevilkårene (”Konkurranse”/”Konkurransen”).
Disse generelle konkurransevilkårene utgjør sammen med de spesifike konkurransevilkårene, som GNO annonserer for hver konkurranse, GNO personvern- og brukervilkår, vilkårene for Konkurransen (”Konkurransevilkårene”).

Når du melder deg på en Konkurranse skal du også følge de spesifikke regler som gjelder for Konkurransen.
Dersom de spesifikke konkurransevilkårene som gjelder for en Konkurranse, står i konflikt med de generelle konkurransevilkårene, GNO’s personvern- og/eller brukervilkår skal de spesifikke konkurransevilkårene ha fortrinnsrett.
Gjennom å delta i Konkurransen garanterer du at du oppfyller Konkurransevilkårene. GNO beholder retten til å diskvalifisere deltakere og/eller bidrag som ikke oppfyller Konkurransevilkårene.

Personopplysninger

Ved deltagelse i konkurranser på gardermoen.no gir du samtidig samtykke til at vi registrerer ditt navn og din e-post adresse.
Opplysningene som er gitt i forbindelse med konkurransen vil bli brukt ved utsendelse av vårt newsletter som inneholder informasjon om resultater og nye konkurranser.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke og avslutte markedsføringen ved å kontakte oss eller klikke “avmeld” lenken i e-posten du mottar.

Konkurransen

Konkurransens oppbygging og vilkårene for å vinne fremgår av de spesifikke konkurransevilkårene.
Du kan bare delta en gang og ingen person kan vinne mer enn en premie.

Vinnere kåres av en jury bestående av representanter fra GNO’s markedføringsavdeling. Juryens avgjørelse kan ikke overklages og juryen trenger ikke motivere sin avgjørelse.
Vinnerne vil bli kontaktet via telefon, brev, e-post og/eller annonseres på en slik nettside hvor Konkurransens spesifikke konkurransevilkår er angitt hvis ikke annet fremgår av de spesifikke konkurransevilkår.

GNO kommer til å kontakte vinneren/vinnerne under 5 arbeidsdager fra trekning. Dersom vinneren ikke nås innen rimelig tid, har GNO rett til å kåre en ny vinner i Konkurransen.
Etter at kontakt med vinner er oppnådd, vil vinneren utropes på denne siden, samt på vår facebook-side www.facebook.no/gardermoen.no

Premier

Konkurransens premierfremgår i de spesifikke konkurransevilkårene.
Vinneren har ikke rett til å bytte ut premien mot kontanter, mot andre varer eller å angi en annen person som mottaker av vinst.
GNO har rett til å bytte ut en premie mot en annen premie med tilsvarende verdi.  Det kan stilles vilkår av produsent og/eller leverandør ved utlevering av premie.
Eventuell skatt på premien betales av vinneren.

Hvem kan delta

For å ha rett til å delta i Konkurransen gjelder de annonserte spesifikke konkurransevilkårene for den respektive Konkurranse.
Konkurransene er ikke åpne for ansatte i GNO,  GNO’s kunder, samarbeidspartnere eller forhandlere eller deres nærmeste familiemedlemmer eller for ansatte på bedrifter som er delaktige i arrangering av Konkurransen.
GNO har rett til å ikke dele ut en premie (og velge en annen vinner) dersom GNO får kjennskap om eller på sannsynlige grunner anser at en vinner ikke er kvalifisert til å delta i Konkurransen.