Fra april neste år vil Wizz Air fly deg direkte til herlige Gdansk fra Oslo Lufthavn.

Det ungarske flyselskapet tilbyr flyvninger til en rekke land i Europa, og fra åtte flyplasser i Norge. Flyselskapet tilbyr dessuten mer enn 600 ruter fra 25 baser i Europa.

Du kan allerede booke billetter med Wizz Air til Gdansk, med første flyvning 4. April 2019.

Innholdsrik og vakker middelalderby

Foto Marte Nordahl. Museet i Gdansk.

Som sjette største by i Polen regnes Gdansk som en av Europas vakreste middelalderbyer, med billedskjønne historiske bygninger, og et viktig kulturelt og vitenskapelig sentrum i Polen.

Foto Marte Nordahl. Flotte gamlebyen med Rådhuset i enden.

Direktør for trafikkutvikling i Avinor, Jasper Spruit, sier til NTB at de gleder seg til å ta imot Wizz Air på sin første flygning fra Gdansk på Oslo Lufthavn, som også lanserer en helårsrute fra Norges hovedflyplass.

− Gdansk er ikke bare et populært reisemål for nordmenn, men også et viktig transportknutepunkt nord i Polen, sier Spruit, som ser fram til et godt samarbeid – som også vil bidra til å styrke Oslo Lufthavn posisjon som et internasjonalt knutepunkt.

Reiseopplevelse for alle 

Med Wizz Air sine lave prisalternativer på flybilletter, gjør det mulig for alle å unne seg en ny reiseopplevelse. Målet til Wizz Air er nemlig at alle i innbyggere i Sentral- og Øst-Europa skal unne seg en flytur i ny og ne.

Og flyreisen skal sikre deg en “Wizz Air- opplevelse”, hvor den den siste teknologien tas i bruk når du er på reise. På reisen tilbys det billettløs reise, bruk av kostnads- og tidsbesparende sekundærflyplasser, setekonfigurasjon der alle har skinnseter og betalt servering etter behov.

For å bestille billetter gå inn på www.wizzair.com.