Seminar, møte, selskap? - Trugstad Gård - Gardermoen.no

Annonsør

Seminar, møte, selskap? – Trugstad Gård

Seminar, møte, selskap? – Trugstad Gård
Sett fra oppkjørselen

Sett fra oppkjørselen

Gården, med sitt flotte tun ligger nydelig til i et åkerlandskap, i det karakteristiske ravinelandskapet på Romerike.
Romeriksåsen med flotte turmuligheter sommer som vinter ligger rett ved. Trugstad Gård ligger midt i verden – kun 10 minutter fra Gardermoen! Fra Oslo sentrum bruker du kun 45 minutter til du parkerer på tunet og blir ønsket velkommen til gårds!

Trugstad passer perfekt for små og mellomstore grupper, det være seg seminarer, møter, selskap eller andre typer arrangementer. På Trugstad har vi også en egen villa for dem som ønsker å gjennomføre møter og middager helt for seg selv. Den restaurerte hovedbygningen har selve vinkjelleren. Hyggelig og intimt for 8-10 personer, dette var den opprinnelige potetkjelleren fra 1700-tallet.

Bryllup
En vakker hvitmalt gårdsbygning og en gammel flott sveistervilla med nyoppusset brudesuite, skaper fantastisk ramme rundt den store kvelden. Tunet og hagen på Trugstad er perfekt for utendørs mottakelser. Hos oss kan du holde en stemningsfull vielse under det gamle lønnetreet. Dersom værgudene ikke er med oss, gjør vi i stand til stemningsfull seremoni i Biblioteket eller i Bakgården.

Kulinariske opplevelser
Nytelser med lokale innslag. Maten på Trugstad er et kapittel for seg. Her er du garantert en god opplevelse av velkomponerte smaker til gode viner. Vi satser på råvarer av høyeste kvalitet, og bruker lokale råvarer i den utstrekning det er mulig. Vår kreative kjøkkensjef kommer gjerne med spennende, nyskapende forslag til menyen.

Peiskos på Trugstad

Peiskos på Trugstad

Kultur og inspirasjon
Lag mat sammen. På Det Gamle Kjøkken kan du og dine kolleger være med å forberede deler av middagen. Gjør noe hyggelig sammen og frisk opp kokkekunstene. Våre gjester synes ofte det er morsomt å være med på kjøkkenet. Be om forslag, vi tilpasser oss dine ønsker!
Vin- og ølsmaking – vi arrangerer også vin- og ølsmaking, og skreddersyr gjerne et opplegg som passer deres kunnskapsnivå og ønsker. Hvorfor ikke teste ut gode viner i Potetkjelleren fra 1700?
Kurs og møter – Gode møterom for mindre grupper. En arbeidsdag på Trugstad er noe helt annet enn en vanlig dag på jobben. Ingen forstyrrelser, inspirerende omgivelser, ro og fred og god mat.
Hovedbygningen
Bakgården – U- 20 personer, Skole – 30 personer, Kino – 40 personer
Biblioteket – U – 16 personer, Skole – 12 personer, Kino – 16 personer
Villaen
Storstua – styrebord – 14 personer

Solur foran Villaen

Solur foran Villaen

Salen – U- 14 personer, Skole – 12 personer, Kino – 16 personer
Lillerommet – grupperom for 6-8 personer
Møteromsfasiliteter er prosjektor/lerret, Wifi, flipover/whiteboard

Aktiviteter
Utsikten utover Romeriksåsen og jordbruksområdene gir ro i sjela for de fleste.
Hinderløype : Leken og morsom uteaktivitet, passer for konkurranse, selskapslek og som teambuilding
Skyting : Nannestad Skytterlag har et splitter nytt innendørs skytteranlegg bare minutter unna, og gutta i skytterlaget hjelper deg med å “treffe nye mål!”

Vår filosofi er enkel – på Trugstad skal du føle deg som hjemme. Og skulle du ønske å ha hovedbygningen eksklusivt for deg og ditt firma kan det selvfølgelig arrangeres.

Onepark toppbanner 728×90

Del:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail