Vi på Gardermoen.no gleder oss over å få presentere vår nye og oppdaterte nettside. Her vil du blant annet finne nyheter om den spennende utviklingen rundt Gardermoen,  Norges viktigste knutepunkt.

Oslo Lufthavn opplever i disse dager en stor framgang, med blant annet flere nye flyselskap som velger å starte opp nye ruter fra Gardermoen.  Joon som eies av Air france vil blant annet fly deg direkte til Paris, LOT airlines åpner en ny rute til Warszawa og med Easyjet blir det enklere å komme seg til Berlin.

Det er en god grunn til at flere velger Gardermoen som en arena for møter, kurs og konferanser. Les for eksempel om hvorfor Oslo Business Forum valgte The Qube som arena for sin siste konferanse «Leadership in changing times», hvor de samlet over 1800 ledere. Møter er en stor del av suksessen for Hotellnæringen som satte rekord i 2017, hvor også samtlige hoteller fikk større kapasitet på sine hotell- og møterom.

Det skjer også en hel del rundt flyplassen.  LHL har nylig åpnet sitt topp moderne Hjerte– og lungesykehus på Gardermoen. Sykehuset ligger i Gardermoen Campus som er området hvor man ønsker å skape et unikt miljø med fokus på helseinnovasjon.

Vi kommer med flere spennende saker fremover. Følg med gjennom våre nyhetsbrev eller følg oss på Facebook.

Har du tips eller tilbakemeldinger på saker vi gjør bra eller kan gjøre bedre, er du velkommen til å ta kontakt.