Park&Go Oslo Lufthavn

Med Park&Go slipper du å ta bussen til og fra parkeringsplassen. Sett fra deg bilen rett utenfor terminalen og gi nøklene til oss – vi ordner resten. 

Tjenesten forhåndsbestilles her.

Med Park&Go behøver du ikke å lete etter parkeringsplass når du skal reise og lete etter bilen når du kommer hjem. Lever bilen og nøklene til oss ved inngangen til terminalen – så tar vi hånd om resten. Vi parkerer bilen for deg på nivå 5 i P10. Når du kommer tilbake står bilen klar til deg på samme sted. Superenkelt!

Når du bestiller: 

Les bekreftelsesmailen og skriv den gjerne ut. Den innholder mer en QR-kode, samt mer utfyllende info og detaljer. Dersom du ikke får skrevet ut bekreftelsesmailen kan du også bruke PDFen du får tilsendt på mail. Vårt personale bruker QR-koden for å bekrefte bestillingen, så dersom du kan åpne PDF-filer på mobiltelefonen din, kan koden leses direkte av den. Du vil da få en kvittering som må tas vare på til du skal hente bilen.

Ved retur går du til Park&Go-bygget på plan 5 i P10 og fremviser kvitteringen til en av våre ansatte. Du vil da få utlevert nøklene og få anvist hvor bilen står.