Ledig stilling: Kokk -

Intervju av jobbsøker

Ser du etter jobb nær Gardermoen? Kanskje dette er jobben for deg?

Kokk

O´Connors Irish pub Jessheim søker Kokk

Arbeidsgiver:  Resthon As / O´Connors Irish pub
Arbeidssted
  • Storgata 6, 2050, Jessheim
Søknadsfrist:  2025-07-31T00:00:00
Ansettelsestype:  Fast
Arbeidstid:  Heltid
Beskrivelse:  

Er du en lidenskapelig og dyktig kokk som trives i et hektisk miljø, og er dedikert til å levere eksepsjonelle kulinariske opplevelser til våre gjester?

Vi søker nå Kokker til både heltids- og deltidsstillinger hos oss, med ønsket oppstart rundt 1. september. Arbeidstiden vil inngå i turnus, noe som innebærer at arbeidstiden vil variere mellom dag- og kveldstid, inkuldert helger. Stillingen rapporterer til Daglig Leder. Hos oss blir du en del av et faglig sterkt miljø der kollegaer deler kunnskap og jobber sammen for å skape både et godt arbeidsmiljø og gode opplevelser for gjestene våre. Siden vi fortsatt er i oppstartsfasen, er det vanskelig å fastslå eksakt stillingsprosent for hver enkelt stilling – vi ber derfor om at du oppgir i søknaden om du søker heltid eller deltid, og gjerne hvilken stillingsprosent du ser for deg.

Etter suksessfulle åpninger i Ålesund, Oslo, Bergen og Stavanger, er det nå Jessheim sin tur. I slutten av september åpner vi dørene til O'Connor’s Irish Pub – et gastropubkonsept inspirert av irsk sjarm og rike smaksopplevelser. Vi har som mål å bli et naturlig samlingspunkt i byen, et sted hvor folk møtes for god mat, drikke og stemning. Hos oss blir du en del av et team bestående av både erfarne og nye kollegaer, alle med samme mål: å levere byens beste service. O'Connor’s Irish Pub er en del av Resthon AS, som eies av Olav Thon Gruppen.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Tilberedning og produksjon av lunsj- og middagsretter
  • Planlegging og oppfølging av daglig arbeidsdeling
  • Kvalitetssikring av produksjonen
  • Varehåndtering og lagerstyring
  • Bidra til et høyt servicenivå i tett dialog med resten av teamet
  • Delta i utvikling av menyer og konsepter
  • IK-mat og mattrygghetskontroll i henhold til regelverket
  • Generell gjestebehandling
  • Jobbe aktivt for å redusere matsvinn

For å trives i denne stillingen, er det en fordel om du:

  • Har fagbrev og erfaring fra tilsvarende stilling
  • Har god kjennskap til IK-mat
  • Er fleksibel og løsningsorientert
  • Trives med å yte personlig og engasjerende kundeservice
  • Motiveres av å skape de gode matopplevelsene sammen med andre
  • Liker å jobbe i et høyt tempo, samtidig som du er ansvarsfull og besluttsom i arbeidet ditt
  • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig på engelsk og norsk, eller et av de skandinaviske språkene

Vi tilbyr:

  • Et godt arbeidsmiljø
  • Mye ansvar og muligheten til å påvirke driftens vekst og utvikling
  • Ansattfordeler
  • Muligheter for videreutvikling