Ledig stilling: Kjøkkensjef -

Intervju av jobbsøker

Ser du etter jobb nær Gardermoen? Kanskje dette er jobben for deg?

Kjøkkensjef

O´Connors Irish pub Jessheim søker Kjøkkensjef

Arbeidsgiver:  O´Connors Irish pub Jessheim
Arbeidssted
  • Storgata 6, 2050, Jessheim
Søknadsfrist:  2025-07-31T00:00:00
Ansettelsestype:  Fast
Arbeidstid:  Heltid
Beskrivelse:  

Er du ambisiøs og ønsker å være med å starte opp noe helt nytt på Jessheim?

O' Connors's Irish Pub åpner på Jessheim i slutten av september, og vi ser etter deg som vil være med å gjøre dette til en suksess! I den anledning søker vi en Kjøkkensjef til heltidsstilling. Her vil du få ansvar for den daglige driften av kjøkkenet og du vil ha en viktig rolle allerede fra før åpning. Stillingen rapporterer til Sentral Kjøkkensjef i Resthon AS. Oppstart ønskes rundt 1. september.

Etter suksessfulle åpninger i Ålesund, Oslo, Bergen og Stavanger, er det nå Jessheim sin tur. I slutten av september åpner vi dørene til O'Connor’s Irish Pub – et gastropubkonsept inspirert av irsk sjarm og rike smaksopplevelser. Vi har som mål å bli et naturlig samlingspunkt i byen, et sted hvor folk møtes for god mat, drikke og stemning. Hos oss blir du en del av et team bestående av både erfarne og nye kollegaer, alle med samme mål: å levere byens beste service. O'Connor’s Irish Pub er en del av Resthon AS, som eies av Olav Thon Gruppen.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet
  • Rekruttering og opplæring av kjøkkenpersonell
  • Bemanning og planlegging av vaktlister
  • Kvalitetssikring av produksjon og service
  • Ansvar for lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varetelling
  • Kreativ meny- og konseptutvikling
  • Planlegging av arrangementer
  • IK-mat / internkontroll
  • Oppfølging av leverandører
  • Aktivt jobbe for å redusere matsvinn

For å trives i denne stillingen, er det en fordel om du:

  • Har fagbrev og erfaring fra lignende stillinger
  • Har god kjennskap til IK-mat
  • Har lidenskap for faget
  • Motiveres av å skape store matopplevelser
  • Er resultatbevisst, løsningsorienter og fleksibel
  • Evner å motivere og inspirere dine medarbeidere
  • Trives med å ha ansvar i et hektisk miljø
  • Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig på engelsk og norsk eller et av de skandinaviske språkene

Vi tilbyr:

  • Muligheten til å være med på oppstart av en nysatsning på Jessheim
  • Mye ansvar og muligheten til å påvirke
  • Stort fagmiljø innen pub og restaurantdrift
  • Et godt miljø hvor ledere i kjeden deler sin kunnskap
  • Gode ansattfordeler