Gardermoen Airport Hotell

Gardermoen har en rekke overnattingstilbud tilpasset akkurat dine behov. Om du ser etter hotell med treningsrom, møterom eller serveringsmuligheter er utvalget stort.

Av Marte Nordahl

Enten om du er på ferie, eller trenger et sted å sove før reisen fortsetter, har Gardermoen plenty av hotellrom med mange ulike fasiliteter. Alle hotellene har meget gode forbindelser til flyplassen- og med maks 10 minutters avstand med transport til Oslo Lufthavn.

Business

Reiser du med jobben, tilbyr Clarion Hotel Oslo Airport,Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen Airport Hotel og Scandic Oslo Airport flotte konferanselokaler og møterom. For de med litt ekstra fritid under oppholdet, finnes det blant annet ulike spill- muligheter, samt egen bar og restaurant på hotellene. For de med kjæledyr, tar Scandic i mot de med åpne armer.

For de som vil å bo nærmest mulig flyplassen har Radisson Blue Airport Hotel Gardermoen og Gardermoen Park Inn gåavstand til Oslo Lufthavn. Hotellene er ekstra tilpasset de som er på forretningsreise, med blant annet eget forretningssenter, renseri, skrivebord, valutaveksling, vekketjeneste og bagasjeoppbevaring.

Trening og velvære

Hotellene på Gardermoen byr på variasjon og gode treningsmuligheter for de aktive. Mange av hotellene har eget treningssenter, og for de som ønsker seg spa, har Radisson Blue Airport Hotel Gardermoen og Thon Hotel Oslo Airport egen spa- og velværeavdeling. Thon har dessuten egen golfbane, og passer spesielt for feriereisende som ønsker å koble helt ut under oppholdet i rolige omgivelser.

På disse hotellene får du mulighet til å kose deg litt ekstra, med egen restaurant og koselig bar på hotellet. For de som ønsker å bli bedre kjent i området, låner dessuten Scandic Oslo Airport ut sykler.

Hotellene med treningsmuligheter er mange; Gardermoen Airport Hotel, Comfort Hotel RunWay GardermoenScandic Oslo Airport, Scandic Gardermoen, Quality Airport Hotel Gardermoen, Thon Hotel Oslo Airport og Quality Airport Hotel Gardermoen. 

Prisgunstig

De rimeligste overnattingsstedene på Gardermoen er Gardermoen Airport Hotel, Best Western Oslo Airport HotelGardermoen Hotel Bed Breakfast og Comfort Hotel RunWay Gardermoen.

For å sammenligne fasiliteter og finne hotellet som matcher best dine behov, kan du gå inn her Hoteller på Gardermoen.