torsdag 15. oktober 2020

Få nøyaktig pris på nett – før du bestiller taxi

Med sin praktiske taxikalkulator– leverer de en fastpris på alle reiser. Nyheten garanterer en nøyaktig pris, helt uavhengig av når man ønsker å foreta reisen.

For drosjeselskapet som opererer i hele Romerike, derav kommunene på Øvre Romerike, Aurskog- Høland og Sørum, prioriteres fremragende service, forutsigbar pris, og ikke minst en sikkerhet som til enhver tid skal være på topp.

Taxi Elite

Taxi Romerikes nye konsept- Taxi Elite, gir deg en unik mulighet til å velge blant en rekke elitesjåfører. Her kan du enten ringe inn- eller foreta en bestilling via deres nettsider. Møter du på en sjåfør og bil som faller i smak, kan du enkelt notere deg løyvenummeret ved en senere reise.

Deres praktiske taxikalkulator gir deg en nøyaktig fastpris, som også beregner  forhåndsprisen før reisen. Her får du både en eksakt pris og reiselengde å forholde deg til.

Sikkerhet med alkolås

For et taxiselskap som daglig frakter barn og unge til og fra skolen, setter de kvalitet og sikkerhet i høysete til enhver tid. Derfor har de investert i ekstra sikkerhet med montering av alkolås i alle bilene, som garanterer en trygg og rusfri ferdsel døgnet rundt.

Alkolåsen fungerer slik at for at bilen skal kunne starte, må sjåføren blåse grønt lys på den spesielle skjermen. Får man derimot rødt lys, som betyr over 0,2 i promille- vil man ikke få bilen i gang. Alle målinger vil bli registrert ved sentralen.

Ekstra tjenester – og transport

Med fokus på mennesket og enestående service, leverer Taxi Elite en rekke tjenester, til både bedrifts- og privatpersoner. Taxi Romerike henter og leverer deres businesspartnere eller besøkende på Gardermoen. De sørger også for effektiv transport ut til Oslo Lufthavn. De gangene du får behov for ekstra service, tilbyr de dessuten hjemlevering av bilen din. I tillegg utfører de enkle tjenester, som å skifte en lyspære og å handle på butikken.

Har du behov for pakketransport, garanterer de også for en raskest mulig tjeneste. Taxi Romerike har biler i alle størrelser, fra 1- 16 sitteplasser, rullestoltransport, barneseter i alle størrelser og pakketransport.

Miljøfyrtårn 

Med et engasjement for miljøet, jobber Taxi Romerike for å få sertifikat som ”Miljøfyrtårn”. Dette gjelder arbeidsmiljøet, innkjøp, transport, avfall, utslipp til luft og vann og estetikk.

Dermed oppgraderer også Taxi Romerike bilparken etter den nyeste miljøteknologi som finnes på markedet

Bestill din taxi til Gardermoen her!


Generelle konkurransevilkår for Gardermoen.no

Generelt

Ansvarlig for konkurransen er Gardermoen.no AS, Vilbergvegen 105, 2060 Gardermoen (”GNO”).
Disse vilkårene brukes når du deltar i en konkurranse ordnet av GNO og som henviser til disse konkurransevilkårene (”Konkurranse”/”Konkurransen”).
Disse generelle konkurransevilkårene utgjør sammen med de spesifike konkurransevilkårene, som GNO annonserer for hver konkurranse, GNO personvern- og brukervilkår, vilkårene for Konkurransen (”Konkurransevilkårene”).

Når du melder deg på en Konkurranse skal du også følge de spesifikke regler som gjelder for Konkurransen.
Dersom de spesifikke konkurransevilkårene som gjelder for en Konkurranse, står i konflikt med de generelle konkurransevilkårene, GNO’s personvern- og/eller brukervilkår skal de spesifikke konkurransevilkårene ha fortrinnsrett.
Gjennom å delta i Konkurransen garanterer du at du oppfyller Konkurransevilkårene. GNO beholder retten til å diskvalifisere deltakere og/eller bidrag som ikke oppfyller Konkurransevilkårene.

Personopplysninger

Ved deltagelse i konkurranser på gardermoen.no gir du samtidig samtykke til at vi registrerer ditt navn og din e-post adresse.
Opplysningene som er gitt i forbindelse med konkurransen vil bli brukt ved utsendelse av vårt newsletter som inneholder informasjon om resultater og nye konkurranser.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke og avslutte markedsføringen ved å kontakte oss eller klikke “avmeld” lenken i e-posten du mottar.

Konkurransen

Konkurransens oppbygging og vilkårene for å vinne fremgår av de spesifikke konkurransevilkårene.
Du kan bare delta en gang og ingen person kan vinne mer enn en premie.

Vinnere kåres av en jury bestående av representanter fra GNO’s markedføringsavdeling. Juryens avgjørelse kan ikke overklages og juryen trenger ikke motivere sin avgjørelse.
Vinnerne vil bli kontaktet via telefon, brev, e-post og/eller annonseres på en slik nettside hvor Konkurransens spesifikke konkurransevilkår er angitt hvis ikke annet fremgår av de spesifikke konkurransevilkår.

GNO kommer til å kontakte vinneren/vinnerne under 5 arbeidsdager fra trekning. Dersom vinneren ikke nås innen rimelig tid, har GNO rett til å kåre en ny vinner i Konkurransen.
Etter at kontakt med vinner er oppnådd, vil vinneren utropes på denne siden, samt på vår facebook-side www.facebook.no/gardermoen.no

Premier

Konkurransens premierfremgår i de spesifikke konkurransevilkårene.
Vinneren har ikke rett til å bytte ut premien mot kontanter, mot andre varer eller å angi en annen person som mottaker av vinst.
GNO har rett til å bytte ut en premie mot en annen premie med tilsvarende verdi.  Det kan stilles vilkår av produsent og/eller leverandør ved utlevering av premie.
Eventuell skatt på premien betales av vinneren.

Hvem kan delta

For å ha rett til å delta i Konkurransen gjelder de annonserte spesifikke konkurransevilkårene for den respektive Konkurranse.
Konkurransene er ikke åpne for ansatte i GNO,  GNO’s kunder, samarbeidspartnere eller forhandlere eller deres nærmeste familiemedlemmer eller for ansatte på bedrifter som er delaktige i arrangering av Konkurransen.
GNO har rett til å ikke dele ut en premie (og velge en annen vinner) dersom GNO får kjennskap om eller på sannsynlige grunner anser at en vinner ikke er kvalifisert til å delta i Konkurransen.