Få nøyaktig pris på nett – før du bestiller taxi

annonse
 
blank

Med sin praktiske taxikalkulator– leverer de en fastpris på alle reiser. Nyheten garanterer en nøyaktig pris, helt uavhengig av når man ønsker å foreta reisen.

For drosjeselskapet som opererer i hele Romerike, derav kommunene på Øvre Romerike, Aurskog- Høland og Sørum, prioriteres fremragende service, forutsigbar pris, og ikke minst en sikkerhet som til enhver tid skal være på topp.

Taxi Elite

Taxi Romerikes nye konsept- Taxi Elite, gir deg en unik mulighet til å velge blant en rekke elitesjåfører. Her kan du enten ringe inn- eller foreta en bestilling via deres nettsider. Møter du på en sjåfør og bil som faller i smak, kan du enkelt notere deg løyvenummeret ved en senere reise.

Deres praktiske taxikalkulator gir deg en nøyaktig fastpris, som også beregner  forhåndsprisen før reisen. Her får du både en eksakt pris og reiselengde å forholde deg til.

Sikkerhet med alkolås

For et taxiselskap som daglig frakter barn og unge til og fra skolen, setter de kvalitet og sikkerhet i høysete til enhver tid. Derfor har de investert i ekstra sikkerhet med montering av alkolås i alle bilene, som garanterer en trygg og rusfri ferdsel døgnet rundt.

Alkolåsen fungerer slik at for at bilen skal kunne starte, må sjåføren blåse grønt lys på den spesielle skjermen. Får man derimot rødt lys, som betyr over 0,2 i promille- vil man ikke få bilen i gang. Alle målinger vil bli registrert ved sentralen.

Ekstra tjenester – og transport

Med fokus på mennesket og enestående service, leverer Taxi Elite en rekke tjenester, til både bedrifts- og privatpersoner. Taxi Romerike henter og leverer deres businesspartnere eller besøkende på Gardermoen. De sørger også for effektiv transport ut til Oslo Lufthavn. De gangene du får behov for ekstra service, tilbyr de dessuten hjemlevering av bilen din. I tillegg utfører de enkle tjenester, som å skifte en lyspære og å handle på butikken.

Har du behov for pakketransport, garanterer de også for en raskest mulig tjeneste. Taxi Romerike har biler i alle størrelser, fra 1- 16 sitteplasser, rullestoltransport, barneseter i alle størrelser og pakketransport.

Miljøfyrtårn 

Med et engasjement for miljøet, jobber Taxi Romerike for å få sertifikat som ”Miljøfyrtårn”. Dette gjelder arbeidsmiljøet, innkjøp, transport, avfall, utslipp til luft og vann og estetikk.

Dermed oppgraderer også Taxi Romerike bilparken etter den nyeste miljøteknologi som finnes på markedet

Bestill din taxi til Gardermoen her!