fredag 13. desember 2019
Filght Park Topbanner nov-18

Annonsere på Gardermoen.no

Gardermoen.no er en aktiv mediekanal og har idag over 200.000 side-visninger pr måned. Som en søkeoptimalisert nettside, ligger vi på “topptreff” i Googles søkemontor innenfor mange temaer som er relatert til Gardermoen og det tjenestetilbudet som destinasjonen tilbyr.

Domenenavnet er intuitivt og lett å huske – og skaper av den grunn ekstra mye trafikk!

Noen av våre viktigste målgrupper er:

  • Reisende til / fra Oslo Lufthavn Gardermoen
  • Feriereisende
  • Forretningsreisende
  • Kurs- og konferanse gjester
  • Jobb og boligsøkende
  • Søkere etter aktiviteter og tilbud i regionen

Er din bransje direkte eller indirekte relatert til regionen eller flyplassen, bør du være synlig på Gardermoen.no.

Vi kan sette sammen et tilbud for annonsering og/eller artikler på vår nettside i samspill med facebook og andre sosiale medier. Gardermoen.no vektlegger et godt samarbeid med våre annonsører for å øke eksponeringen av egne og annonsørenes nettsider. Et samarbeid skal være langsiktig og må utvikles som en win-win relasjon for begge parter.

Vi ønsker deg velkommen som samarbeidspartner på Gardermoen.no – en effektiv mediekanal.

Kontakt: Kristoffer Bratberg – tlf.: 40 55 55 55, e-post: [email protected]

Med vennlig hilsen
Gardermoen.no AS

Kontakt oss idag!

Kristoffer Bratberg
Mobil +47 40 55 55 55
[email protected]

Plasseringer forside desktop

Plasseringer forside mobil

Plasseringer artikkelside desktop

Plasseringer artikkelside mobil

Generelle konkurransevilkår for Gardermoen.no

Generelt

Ansvarlig for konkurransen er Gardermoen.no AS, Vilbergvegen 105, 2060 Gardermoen (”GNO”).
Disse vilkårene brukes når du deltar i en konkurranse ordnet av GNO og som henviser til disse konkurransevilkårene (”Konkurranse”/”Konkurransen”).
Disse generelle konkurransevilkårene utgjør sammen med de spesifike konkurransevilkårene, som GNO annonserer for hver konkurranse, GNO personvern- og brukervilkår, vilkårene for Konkurransen (”Konkurransevilkårene”).

Når du melder deg på en Konkurranse skal du også følge de spesifikke regler som gjelder for Konkurransen.
Dersom de spesifikke konkurransevilkårene som gjelder for en Konkurranse, står i konflikt med de generelle konkurransevilkårene, GNO’s personvern- og/eller brukervilkår skal de spesifikke konkurransevilkårene ha fortrinnsrett.
Gjennom å delta i Konkurransen garanterer du at du oppfyller Konkurransevilkårene. GNO beholder retten til å diskvalifisere deltakere og/eller bidrag som ikke oppfyller Konkurransevilkårene.

Personopplysninger

Ved deltagelse i konkurranser på gardermoen.no gir du samtidig samtykke til at vi registrerer ditt navn og din e-post adresse.
Opplysningene som er gitt i forbindelse med konkurransen vil bli brukt ved utsendelse av vårt newsletter som inneholder informasjon om resultater og nye konkurranser.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke og avslutte markedsføringen ved å kontakte oss eller klikke “avmeld” lenken i e-posten du mottar.

Konkurransen

Konkurransens oppbygging og vilkårene for å vinne fremgår av de spesifikke konkurransevilkårene.
Du kan bare delta en gang og ingen person kan vinne mer enn en premie.

Vinnere kåres av en jury bestående av representanter fra GNO’s markedføringsavdeling. Juryens avgjørelse kan ikke overklages og juryen trenger ikke motivere sin avgjørelse.
Vinnerne vil bli kontaktet via telefon, brev, e-post og/eller annonseres på en slik nettside hvor Konkurransens spesifikke konkurransevilkår er angitt hvis ikke annet fremgår av de spesifikke konkurransevilkår.

GNO kommer til å kontakte vinneren/vinnerne under 5 arbeidsdager fra trekning. Dersom vinneren ikke nås innen rimelig tid, har GNO rett til å kåre en ny vinner i Konkurransen.
Etter at kontakt med vinner er oppnådd, vil vinneren utropes på denne siden, samt på vår facebook-side www.facebook.no/gardermoen.no

Premier

Konkurransens premierfremgår i de spesifikke konkurransevilkårene.
Vinneren har ikke rett til å bytte ut premien mot kontanter, mot andre varer eller å angi en annen person som mottaker av vinst.
GNO har rett til å bytte ut en premie mot en annen premie med tilsvarende verdi.  Det kan stilles vilkår av produsent og/eller leverandør ved utlevering av premie.
Eventuell skatt på premien betales av vinneren.

Hvem kan delta

For å ha rett til å delta i Konkurransen gjelder de annonserte spesifikke konkurransevilkårene for den respektive Konkurranse.
Konkurransene er ikke åpne for ansatte i GNO,  GNO’s kunder, samarbeidspartnere eller forhandlere eller deres nærmeste familiemedlemmer eller for ansatte på bedrifter som er delaktige i arrangering av Konkurransen.
GNO har rett til å ikke dele ut en premie (og velge en annen vinner) dersom GNO får kjennskap om eller på sannsynlige grunner anser at en vinner ikke er kvalifisert til å delta i Konkurransen.