Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West

Book rom direkte her  Kurs/konferanseforespørsel? klikk her

Park Inn- tilbyr flotte og varierte møterom som er ekstra tilpasset konferanser, møter og banketter. De 12 allsidige rommene er designet for å fremme effektive og produktive møter, med det nyeste tekniske utstyret.

Kun 4 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen, ligger det moderne og lune flyplasshotellet Park Inn by Radisson Airport West. Hotellet som er tilrettelagt for møtevirksomhet, konferanser og banketter, garanterer for et trivelig og profesjonelt opphold.

Hotellet tilbyr flotte og moderne konferansefasiliteter med kapasitet på 2- 170 personer, alt etter anledningen. Her får du gratis parkering med ladestasjon for elektrisk bil, samt fri bruk av høyhastighets Wi-Fi under oppholdet. Du får også mulighet til å koble ut i deres av flotte treningslokaler.

Med Shuttle buss som går rett utenfor døren hvert 20 min, 20 timer om dagen, gjør at du  enkelt kan ta deg fra flyplassen og til hotellet.

12 moderne møterom

Deres komplette konferanseavdeling består av 12 moderne møterom tilpasset enhver anledning.

Om du ser etter det ideelle møterommet med ekstra god takhøyde for opptil 170 personer, et lyst og luftig rom for tyve personer, eller et intimt konferanserom for under fem personer utstyrt med profesjonelt utstyr, tilbyr vi det meste.

233 komfortable rom

For overnatting tilbyr vi 233 komfortable rom, innredet i avslappede skandinaviske toner. Alle rom har lydisolerte vinduer, samt mørke gardiner, som sikrer en god nattesøvn.

Ekstra service

Uansett hvilket møterom du booker, vil du få med deg ekstra serviceinnstilte og flerspråklige ansatte. Her vil vi til enhver tid vil bistå med den hjelpen du har behov for under dagen.

Trivelig restaurant- og barområde

Foruten de 12 møterommene, kan også restaurant- og barområdet bestilles, som egner seg godt til uformelle sammenkomster, mottakelser og nettversarrangementer.

Fra den hyggelige restauranten Cockpit, serveres det deilige og egenkomponerte a-la carte med sesongbaserte spesialiteter, samt egne konferansemenyer. Ellers kan du også ta deg en rask matbit før flyturen.

Nyt maten i en lun sfære, med høye tak, og store flotte vinduer vendt mot hotellets inngang. Her kan du også nyte en forfriskning fra vår levende Lobby Bar.

Nærliggende stasjoner

Oslo Sentrum kan enkelt nås innen 40 minutter med offentlig transport eller taxi.