Comfort Hotel RunWay, Gardermoen

Book rom direkte her  Kurs/konferanseforespørsel? klikk her

Comfort Hotel Runway er et hotell på Gardermoen hvor du bor i innbydende, inkluderende og uhøytidelige omgivelser. Hotellet strekker seg akkurat litt lenger for at du som gjest skal få en annerledes og spennende hotellopplevelse uansett om du reiser privat eller skal på konferanse.

Hotellet

Hotellet har 303 delikate dobbeltrom og egner seg til alt fra konferansegjester til deg som er på vei ut i verden eller rundt i Norge. Vi vil gi deg det lille ekstra. En spennende og moderne hotell som skiller seg ut, vekker interesse og engasjerer deg som gjest.

Konferanselokaler

Vår konferanseavdeling er stor og dekker behovet for både store konferanser og små møter. Våre 15 møterom med moderne og fleksible løsninger gir en optimal atmosfære rundt deres møte. Det er en glimrende måte å møtes på nå deltagere kommer fra flere deler av landet eller kommer reisende fra utlandet.

Rommene

Rommene er smarte og kompakte. I skinnstolene fra Bruno Mathsson kan du slappe av med den gode boken  eller du kan vippe ned Montana-skrivebordet og jobbe, det er bare å logge seg på det trådløse nettet vårt. Vi vil dog komme med en liten advarsel! Rommene er lydisolerte og sengene er deilige Duxiana-senger. Så det er lett å sovne i dyp søvn i disse rolige og behagelige rommene.

Mat må man ha!

Matkonseptet på hotellet er spennende og utradisjonelt. Hos oss får kokkene boltre seg på kjøkkenet. Vi kan gjerne finne på å servere delikat sushi til lunsj!

Inn og utsjekk

Alt er lagt til rette for at du skal spare tid. I hotellets lobby finner du en automat hvor du kan kjøpe billetter til flybussen. Det tar deg 8 minutter å komme til Gardermoen. Den første bussen til Gardermoen går 04.15, den siste går 00.15. Comfort Hotel RunWay er hotellet som etterstreber å alltid levere, slik at du kan slappe av.

Finne frem til hotellet

Buss

Shuttlebuss S44 til og fra hotellet til Gardermoen.

Nær- og fjerntrafikk til Oslo Lufthavn Gardermoen og Shuttlebuss 44 fra hotellet. Se shuttlebuss-tidene her.