Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

annonse
 
blank
Book rom direkte her  Kurs/konferanseforespørsel? klikk her

The Qube- nytt kongressenter

Hotellet åpnet i august 2014 dørene til et nytt kongressenter, The Qube. Bygget har et netto etasjeareal på 13.000 kvadratmeter. Kongressalen brukes til messer, kurs og konferanser og er dimensjonert for inntil 6000 personer. Det kan serveres middag til 4500 gjester.

Stort, men personlig

På tross av størrelsen legger vi vekt på å være et personlig hotell. Våre ansatte vet å gi personlig service og vi tar gjerne et helhetsansvar for ditt arrangement. Våre 432 lyse og moderne rom sikrer alle gjester en god natt søvn og et komfortabelt opphold.

Seks minutter fra resten av verden

Hotellet ligger kun seks minutter unna Oslo Airport Gardermoen, noe som gjør det enkelt å samle deltagere fra hele verden enten det er en konferanse, kongress, et event eller jubileum. Nærheten til Oslo sentrum, kun 19 minutter fra flyplassen, gir våre gjester muligheten til å oppleve hva hovedstaden har å by på dersom det er ønskelig.

Konferanse med det lille ekstra

Som Norges største konferansehotell har vi spesialkompetanse på planlegging og gjennomføring av små og store arrangement. Enten dere skal ha en stor konferanse, firmafest, eller et lite møte har vi lokaler for dere. Tilfeldighetene får ikke bo på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, vi vil ha full oversikt over hva som skal skje til enhver tid. Det sikrer at du får det arrangementet du ikke bare håpet på, men regnet med!

Restaurant & bar

I tillegg til deilige senger og moderne konferanselokaler kan hotellet tilby restaurant og bar. Vi serverer deg sunn og god frokost, lunsj og middag og våre bartendere sørger for koselig stemning i baren. A la carte restauranten Clarion Classics serverer klassiske og smakfulle retter. Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er opptatt av at du skal kunne nyte vår mat med god samvittighet.

Fitness & Relax

En treningsøkt før frokost? Kanskje en tur i badstuen etter en lang dag? Hos Clarion Hotel & Congress Oslo Airporta Fitness & Relax kan du nyte ro og avslapping eller svette ut akkurat når du føler for det.