Cool down på Scandic Gardermoen

Når du skal sjekke inn 400 konferansedeltagere på en times tid, gjelder det å ikke bli varm i toppen. Kanskje hjelper det også at det gjelder «Det norske Kuldemøtet». For det var nemlig det som gikk av stabelen 10-12 april på Scandic Gardermoen Oslo Airport Hotel.

Riktig nok var det arrangørene selv som sto for innsjekkingen, og der hadde man full kontroll. Og det var nettopp det denne konferansen handlet om: Kjøling og temperaturkontroll. Ikke mindre enn 400 deltagere var altså på dette arrangementet denne gangen, og Scandic Gardermoen Hotell er kanskje noe du burde ta med i beregningen – om du altså skal ha med deg 399 kolleger eller venner.

Alt på plass

Fordelen ved flere av hotellene rundt Gardermoen flyplass er jo nettopp dette: Man kan få inn det man trenger: I dette tilfellet var det plass til innpå et 30-talls utstillere på den interne messen, og ikke minst frokost, lunch og middag – til og med festmiddag – ble ordnet av hotellets egne folk. Og som om ikke det var nok, rapporterte en opprømt deltager: Siden en av dagene hadde et ekstra fullpakket program, og folk kunne begynne å ha behov for et mellommåltid, var man ikke snauere enn at det ble disket opp med et realt pølseparty!

Omfattende men intimt

Inntrykket man fikk på Scandic Gardermoen Airport Hotell var at man på en forunderlig måte hadde greid å samle alle disse 400 konferansedeltagerne, men likevel greid å beholde en følelse av et arrangement som hadde beholdt det intime ved seg. Og det er kanskje nettopp det mange søker etter selv såpass lenge etter at pandemien sørget for å holde oss langt fra hverandre i alt for mange måneder.

Bredde i arrangement

Alle kurs og konferanser er forskjellige, og derfor er det nettopp fleksibiliteten og mulighetene som slår en ved disse lokalene. Greit nok, man betaler kanskje ikke unødig mye for overflødig følelse av luksus og eksklusivitet. Men så er det vel kanskje heller ikke det man søker, om man skal samle 400 bransjefolk til en spennende, innsiktsfull og ikke minst bredt sammensatt konferanse.

Plass og hjerterom

Konferansen disse dagene krevde plass og fleksibilitet. Men det kjentes som om de fikk mer enn det: En form for hjerterom som mange hoteller både i inn- og utland kunne misunne dem. Så hvem vet, kanskje nettopp denne gjengen kommer tilbake? Ikke vet vi, men den stillferdige – nær sagt zen-inspirerte atmosfæren som møter deg allerede ved inngangsdørene tror vi er noe du vil bære med deg lenge etter at konferansen er over.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Se også