Gardermoen Parkering

Gardermoen Parkering

Gardermoen Parkering ligger på Sør Gardermoen, langs riksvei 35 ved siden av vestre rullebane.

Vi er nærmeste nabo til Best Western Hotell, Scandic Hotell og Flysamlingen.

Mellom Gardermoen parkering og flyplassen er det gratis busstransport hele døgnet, dette gjelder også til de nevnte hotellene mot fremvising av parkeringsbilletten, eller bussbillett som kan utleveres i vår ekspedisjon.

Gardermoen Parkering driver hovedsakelig uteparkering, men kan også tilby et begrenset antall plasser inne i parkeringshus. Om vinteren tilbyr vi også «Oppvarmet Bil» som et billigere alternativ til inneparkering.

Bestille Parkering

Parkering må bestilles på forhånd, dette for at vi skal kunne garantere plass og samtidig yte best mulig service. NB: Skriv inn klokkeslett for flyets avgang- og hjemkomst-tid på bestillingen, også når man skal overnatte på hotell før eller etter reisa.
Oppvarmet bil bestilles når du ankommer parkeringen.

Parkeringspriser

Gardermoen parkering er er en av de billigste parkeringene på Gardermoen, og prisen er den samme uavhengig av hvilken turoperatør man bruker. Dette fordi mange av våre kunder reiser ofte og gjerne med forskjellige turoperatører. På denne måten blir det ingen pris-overaskelser fra den ene turen til den andre! For firma eller privatpersoner som reiser ofte kan vi tilby reduserte priser med abonnementskort eller verdikort fra kr 2500 og oppover.

Her finner du aktuelle priser for Gardermoen Parkering

Busstransport

Nettbuss sørger for at du kommer raskt og behagelig til og fra flyterminalen 24 timer i døgnet. Bussene bruker 7-8 minutter, fra Gardermoen parkering via Best Western Hotell (Norlandia) til flyplassen. Transport til og fra terminalen er gratis mot fremvising av parkeringsbilletten!

Bilen på verksted?

Få utført EU-kontroll, oljeskift eller andre reparasjoner mens du er på ferie eller forretningsreise. For priser og bestilling av verksted-time – kontakt verkstedet direkte i god tid, i tilfelle ventetid.

Verksted og andre tjenester vi tilbyr finner du her

Oppvarmet bil om vinteren

Du parkerer ute, men for et tillegg av kr. 230 ,- kan vi dagen før din hjemkomst sette bilen inn i P-huset til oppvarming (med forbehold om at bilen starter, eventuelt med startbatteri). Begrenset til billengde under 6m. Bestilles ved oppmøte på Gardermoen parkering.

Parkering for buss, lastebil eller vogntog

Gardermoen parkering har også parkering for lastebiler, busser eller vogntog men har begrenset med plasser for disse, spesielt i ferier og høytider samt perioden juni-august.
Ta derfor kontakt pr telefon eller mail for bestilling og forespørsel om vi har plass.

Hittegods

Det er stadig noen som mister er glemmer noe, alt fra barnevogner og kofferter til lommebøker, nøkler, smykker, briller mm. Har du mistet noe så ta kontakt noen dager etter reisen, men vær oppmerksom på at ting også kan dukke opp noen måneder senere, to eksempler på dette er nøkkelknippe og forlovelsesring som kom til rette først på våren etter at snøen hadde smeltet!

http://www.gardermoenparkering.no/

Gardermoen Parkering AS
Museumsveien 15, Sør Gardermoen – 2060 Gardermoen – Norge
Tlf: 63949596 – Epost: ekspedisjon@gardermoenparkering.no

Gardermoen parkering ligger på Sør Gardermoen, langs riksvei 35 ved siden av vestre rullebane.

Mellom parkeringen og flyplassen er det gratis busstransport hele døgnet.

Gardermoen Parkering driver hovedsakelig uteparkering med over 2000 parkeringsplasser.

[gno_map]