Kiss&Fly: Av/påstigning avgangshall

Skal du bare slippe noen av ved flyplassen? Eller hente noen som står og venter? Bruk Kiss&Fly! 🙂

“Kiss & Fly” er et begrep som representerer en tidsbesparende og bekvemmelig måte å droppe av eller hente passasjerer på flyplasser. Denne tjenesten er spesielt utformet for å gjøre det lettere for både reisende og deres kjære å navigere gjennom travle flyplasser.

I stedet for å la passasjerene bli sittende fast i parkeringskøer eller betale høye avgifter for langvarig parkering, er “Kiss & Fly” en enkel løsning. Prinsippet er at en person kan kjøre til flyplassen, slippe av passasjerene rett ved terminalen og deretter umiddelbart forlate området. Dette sparer tid og eliminerer behovet for å bekymre seg for parkering.

“Kiss & Fly” sparer tid for passasjerene, spesielt hvis de har en travel timeplan. Det reduserer også stresset som ofte er forbundet med å finne parkering på en travel flyplass.

For flyplassen gir “Kiss & Fly” også fordeler. Det reduserer trafikkbelastningen i parkeringsområdene, og frigjør plass som ellers ville bli brukt til lengre parkering. Dette hjelper til med å forbedre trafikkflyten og reduserer køer og forsinkelser ved terminalene.

Hvor lenge kan jeg stå på “Kiss & Fly”?

Du kan stå inne på parkeringsområdet i inntil 7 minutter. Etter det betaler du en parkeringsavgift. Du blir automatisk registrert når du kjører inn i terminalen.

Trenger du mer enn 7 minutter, benytt korttidsparkeringen.

NB! Betal på autopay.io innen 48 timer. OnePark tilbyr også automatisk trekk om du registrerer deg som kunde.  

 

More Interesting News