Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotell

Book rom direkte her  Kurs/konferanseforespørsel? klikk her

Her finner du:

  • 300 moderne hotellrom.
  • 30 rom tilpasset handikappede hvorav 10 har tilknytningsrom
  • Familierom for opptil 4 personer, noen med tilknytningsrom
  • Alle værelsene er meget godt støyisolerte
  • De fleste rommene har flott utsikt over flyplassen
  • Alle rommene har 32” flatskjerm og trådløst internett

Alle rommene tilbyr panel for varmestyring, 32” flatskjerm TV, telefon, trådløst internett, hårføner og safe, vannkoker og et utvalg av kaffe/te.

Våre gjester nyter godt av vår beliggenhet direkte på Oslo Lufthavn

Vårt hotell er tilknyttet terminalen på Oslo Lufthavn, Gardermoen og tilbyr både forretningsreisende og private reisende en herlig overnatting kun med gåavstand til innsjekking på flyplassen.
Resepsjonen inneholder store skjermer hvor du kan holde deg oppdatert på de siste avganger og ankomster til flyplasssen, samt en treningssenter og bagasjetraller som kan benyttes til flyplassen. Park Inn Hotell Oslo Airporten med sin stilige restaurant RBG Bar & Grill serverer en blandet meny som bl.a. består av fristende signaturretter fra grillen og gourmet hamburgere.
Baren er en spennende oase midt i hotellet, perfekt for å møte venner og kollegaer til en nytrukket kaffe eller andre forfriskninger

Kort vei til Oslo sentrum:
Det tar kun 19 minutter med Flytoget, så befinner du deg i Oslo sentrum.
Oslo tilbyr stor variasjon i attraksjonen, som Munch Museet, Vigelandsparken,
Kon-Tiki Museet, Operahuset, samt flotte shopping områder og koselige kafeer og restauranter på løpende bånd spesielt på Aker Brygge og i Karl Johans gate.

Oslo kan også tilby små “cruise turer” ut i vakre Oslofjorden, hvor du kan få med deg våre historiske skatter på Vikingskip Museet.

Tilgjengelighet: Flytoget tar kun 19 minutter inn til Oslo sentrum, og går seks ganger i timen. Kort vei til holdeplass for Norway Bussexpress og NSB
Direkte atkomst til motorvei E6.
Parkering er mulig på parkeringshus P11, langtidsparkering i forbindelse med flyplassen eller en korttidsparkering like ved hotellet. Avgiftsbelagt.

Kontakt

Tlf: 67 02 40 00

Les mer om Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotell

Radisson BLU Airport Hotel

Mer info om Oslo på: visitoslo.no