Opplev Skandinavias største og råeste vindtunnel

Modern activity center vindtunnel

Opplev følelsen av fritt fall i 300 km/t i Skandinavias største vindtunnel – hos Modern Activity Center på Gardermoen.

I vindtunnelen kan du få oppfylt en drøm som de fleste har hatt en eller annen gang i løpet av livet – å fly. Fire turbiner som til sammen yter 1600 hestekrefter sørger for en svært realistisk smakebit på hvordan et fallskjermhopp føles – samtidig som du slipper høydeskrekken og risikoen.

 

Vindtunnelen er toppmoderne og kan brukes av både amatører og profesjonelle vindtunnel-utøvere. Det har kommet utøvere langveisfra – faktisk helt fra Australia for å prøve den! Det finnes flere vindtunneler her til lands, men ingen er så kraftige og har så mye plass og boltre seg på. Tunnelens utforming og arkitektur sørger for at vindhastigheten holder seg nogenlunde lik enten du er nederst ved risten eller midt i tunnelen. Den er hovedattraksjonen i Modern Activity Center, som også tilbyr et bredt utvalg av augumented reality (AR) simulatorer. Vindtunnelen kan brukes av voksne og barn over 5 år, såfremt man ikke er gravid eller har rygg/skulderproblemer. Må prøves!

 

Bli revet med til en annen dimensjon av ValoClimb og AR-simulatorer

ValoClimb er en interaktiv klatrevegg som skaper en helt unik opplevelse ved hjelp av en rekke sensorer, kameraer, og prosjektorer. Her kan du utfordre deg selv og vennene dine i et stort utvalg av forskjellige spill med ulik vanskelighetsgrad. Klatreveggen passer for både barn og voksne og er både underholdende for de som klatrer – og publikum som ser på! ValoClimb er verdens første interaktive spillsystem for innendørsklatrevegger og veggen hos MAC er den eneste av sitt slag i Norge.

Kurs og konferanse

Modern Activity Center er det perfekte stedet for teambuilding, kurs, og konferansee. I tillegg til et bredt utvalg av aktiviteter har senteret kafé med alle rettigheter, samt et konferanserom med plass til 40 personer. Klatreveggen er velegnet til team-aktiviteter og konkurranser. Videre kan man bryne seg på de ulike simulatorene hvor spillene kan kobles sammen slik at man kan spille mot hverandre.


Boke tid nå!