torsdag 15. oktober 2020

Opplev Skandinavias største og råeste vindtunnel

Opplev følelsen av fritt fall i 300 km/t i Skandinavias største vindtunnel – hos Modern Activity Center på Gardermoen.

I vindtunnelen kan du få oppfylt en drøm som de fleste har hatt en eller annen gang i løpet av livet – å fly. Fire turbiner som til sammen yter 1600 hestekrefter sørger for en svært realistisk smakebit på hvordan et fallskjermhopp føles – samtidig som du slipper høydeskrekken og risikoen.

 

Vindtunnelen er toppmoderne og kan brukes av både amatører og profesjonelle vindtunnel-utøvere. Det har kommet utøvere langveisfra – faktisk helt fra Australia for å prøve den! Det finnes flere vindtunneler her til lands, men ingen er så kraftige og har så mye plass og boltre seg på. Tunnelens utforming og arkitektur sørger for at vindhastigheten holder seg nogenlunde lik enten du er nederst ved risten eller midt i tunnelen. Den er hovedattraksjonen i Modern Activity Center, som også tilbyr et bredt utvalg av augumented reality (AR) simulatorer. Vindtunnelen kan brukes av voksne og barn over 5 år, såfremt man ikke er gravid eller har rygg/skulderproblemer. Må prøves!

blank

 

Bli revet med til en annen dimensjon av ValoClimb og AR-simulatorer

ValoClimb er en interaktiv klatrevegg som skaper en helt unik opplevelse ved hjelp av en rekke sensorer, kameraer, og prosjektorer. Her kan du utfordre deg selv og vennene dine i et stort utvalg av forskjellige spill med ulik vanskelighetsgrad. Klatreveggen passer for både barn og voksne og er både underholdende for de som klatrer – og publikum som ser på! ValoClimb er verdens første interaktive spillsystem for innendørsklatrevegger og veggen hos MAC er den eneste av sitt slag i Norge.

Kurs og konferanse

Modern Activity Center er det perfekte stedet for teambuilding, kurs, og konferansee. I tillegg til et bredt utvalg av aktiviteter har senteret kafé med alle rettigheter, samt et konferanserom med plass til 40 personer. Klatreveggen er velegnet til team-aktiviteter og konkurranser. Videre kan man bryne seg på de ulike simulatorene hvor spillene kan kobles sammen slik at man kan spille mot hverandre.


Boke tid nå!

Generelle konkurransevilkår for Gardermoen.no

Generelt

Ansvarlig for konkurransen er Gardermoen.no AS, Vilbergvegen 105, 2060 Gardermoen (”GNO”).
Disse vilkårene brukes når du deltar i en konkurranse ordnet av GNO og som henviser til disse konkurransevilkårene (”Konkurranse”/”Konkurransen”).
Disse generelle konkurransevilkårene utgjør sammen med de spesifike konkurransevilkårene, som GNO annonserer for hver konkurranse, GNO personvern- og brukervilkår, vilkårene for Konkurransen (”Konkurransevilkårene”).

Når du melder deg på en Konkurranse skal du også følge de spesifikke regler som gjelder for Konkurransen.
Dersom de spesifikke konkurransevilkårene som gjelder for en Konkurranse, står i konflikt med de generelle konkurransevilkårene, GNO’s personvern- og/eller brukervilkår skal de spesifikke konkurransevilkårene ha fortrinnsrett.
Gjennom å delta i Konkurransen garanterer du at du oppfyller Konkurransevilkårene. GNO beholder retten til å diskvalifisere deltakere og/eller bidrag som ikke oppfyller Konkurransevilkårene.

Personopplysninger

Ved deltagelse i konkurranser på gardermoen.no gir du samtidig samtykke til at vi registrerer ditt navn og din e-post adresse.
Opplysningene som er gitt i forbindelse med konkurransen vil bli brukt ved utsendelse av vårt newsletter som inneholder informasjon om resultater og nye konkurranser.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke og avslutte markedsføringen ved å kontakte oss eller klikke “avmeld” lenken i e-posten du mottar.

Konkurransen

Konkurransens oppbygging og vilkårene for å vinne fremgår av de spesifikke konkurransevilkårene.
Du kan bare delta en gang og ingen person kan vinne mer enn en premie.

Vinnere kåres av en jury bestående av representanter fra GNO’s markedføringsavdeling. Juryens avgjørelse kan ikke overklages og juryen trenger ikke motivere sin avgjørelse.
Vinnerne vil bli kontaktet via telefon, brev, e-post og/eller annonseres på en slik nettside hvor Konkurransens spesifikke konkurransevilkår er angitt hvis ikke annet fremgår av de spesifikke konkurransevilkår.

GNO kommer til å kontakte vinneren/vinnerne under 5 arbeidsdager fra trekning. Dersom vinneren ikke nås innen rimelig tid, har GNO rett til å kåre en ny vinner i Konkurransen.
Etter at kontakt med vinner er oppnådd, vil vinneren utropes på denne siden, samt på vår facebook-side www.facebook.no/gardermoen.no

Premier

Konkurransens premierfremgår i de spesifikke konkurransevilkårene.
Vinneren har ikke rett til å bytte ut premien mot kontanter, mot andre varer eller å angi en annen person som mottaker av vinst.
GNO har rett til å bytte ut en premie mot en annen premie med tilsvarende verdi.  Det kan stilles vilkår av produsent og/eller leverandør ved utlevering av premie.
Eventuell skatt på premien betales av vinneren.

Hvem kan delta

For å ha rett til å delta i Konkurransen gjelder de annonserte spesifikke konkurransevilkårene for den respektive Konkurranse.
Konkurransene er ikke åpne for ansatte i GNO,  GNO’s kunder, samarbeidspartnere eller forhandlere eller deres nærmeste familiemedlemmer eller for ansatte på bedrifter som er delaktige i arrangering av Konkurransen.
GNO har rett til å ikke dele ut en premie (og velge en annen vinner) dersom GNO får kjennskap om eller på sannsynlige grunner anser at en vinner ikke er kvalifisert til å delta i Konkurransen.