Reise hjem til jul?

PILLOW er komfortabel og støttende for hodet og nakken.

PILLOW tilbyr myk og god komfort under hvile og på reiser. Først og fremst tilbyr den stabilitet til hodet og avslapping for nakke-musklene mens du hviler. Den lille størrelsen og lave vekten gjør PILLOW til et enkelt og kompakt reisefølge – On the Go.

PILLOW tilbyr

  • bedre komfort under reise,
  • avlastning under fritidsaktiviteter, og
  • bedre helse og mindre smerter når du sover

Du finner den på www.pillow.no

PILLOW er liten nok til å ta med i vesken på den daglige reisen til jobben.

Puten er:

  • lett av vekt (enkelt reisefølge),
  • liten (lett å pakke med), og
  • myk (ingen press på blodtilførselen)

PILLOW passer i jakkelommen, i vesken, til å henge på bagasjen, eller rundt nakken. Du kan feste stroppen slik at PILLOW ligger stabilt. Eller heng stroppen rundt nakken for å hinder at PILLOW ruller bort når du beveger hodet.

PILLOW er allsidig og gir mulighet for alternativ bruk

Brett puten sammen og fest kroken til ringen. Når puten er bøyd til formen av en banan, vil PILLOW tilby ekstra hode- og nakke-støtte mens du leser eller hviler. Fremfor alt gir bananformen god komfort når setet ditt har en ujevn struktur eller har en innebygd hodepute.

PILLOW egner seg godt på stranden mens du soler deg. Bare legg puten under hodet der overflaten er hard, eller der solsengen ikke har noen hodestøtte. Eller lytt til musikk gjennom det åpne hullet i midten av puten.

PILLOW er også en utmerket støtte i korsryggen hvis setet ditt er ubehagelig, og passer under reise, fritid, arbeid eller søvn. Om du har smerter i halebeinet eller driver med yoga-øvelser er PILLOW god å sitte på.

Du finner den på www.pillow.no

Enkel transport er avgjørende.

Nakkestroppen er nyttig for transport, enten du bærer puten i hånden, rundt nakken, eller fester den til bagasjen. Det kan imidlertid hende du bestemmer deg for ganske enkelt å stikke hånden gjennom puten og strekke deg etter bagasjen mens den hviler på håndleddet som et armbånd.

Hygiene er avgjørende for noe som er så nært ansiktet ditt. 

Stoffet tiltrekker seg ikke skitt, og kan enkelt rengjøres med en fuktig klut. Puten absorberer ikke vann og tørker på et minutt.

Du kan tilpasse din egen pute.

Du kan legge til eller fjerne putens fyll av nylonfiber til ditt personlige ønske om balanse mellom mykhet og fasthet på puten.

Trekk tilbys i flotte stoffer og farger. 

Trekket sikrer bedre hygiene når du er på reise, eller når PILLOW brukes på steder der du virkelig ikke ønsker direkte kontakt. Du kan bruke trekket til telefon, nøkler, solbriller og andre mindre ting når PILLOW er i bruk uten trekket på.