Flytoget – Raskt og komfortabelt

Flytoget Oslo Lufthavn Gardermoen

Med Flytoget kan du lene deg tilbake og nyte en komfortabel liten reise til og fra Gardermoen.

Flytoget kjører deg enkelt til og fra Oslo Lufthavn i ekspressfart. Punktlige avganger hvert 10. og 20. minutt sikrer deg en tidsnok innsjekking.

Se avgangstider for flytoget her

Billetter:

Å reise med Flytoget skal være enkelt, effektivt og behagelig. Det er derfor utviklet flere billettalternativer for å møte ulike preferanser og behov.

Flytogets app` sparer deg for ekstra tid før avreise. Appen har en fin oversikt over tider i sanntid, og med et raskt klikk er billetten din kjøpt.

Les mer om Flytogets app

Velger du å reise billettløst, betaler du enkelt ved å dra kredittkortet i kortleseren på stasjonen før du går ombord. Når du ankommer Oslo Lufthavn drar du det samme kortet på nytt for å passere sperringene.

Les mer om billettløse reiser

Assistanse

Alle skal enkelt og bekymringsfritt kunne reise med Flytoget. I samarbeid med Bane NOR tilbyr Flytoget en assistansetjeneste på stasjonen eller til/fra toget. For mer informasjon om tjenesten, gå til Bane NORs hjemmesider.

Barn, student, vernepliktig eller honnør?

Alle barn under 16 år reiser gratis i følge med en person over 16 år. Ungdom til og med 20 år og studenter til og med 31 år, reiser til halv pris med fremvisning av gyldig legitimasjon og studentbevis.
Vernepliktige, reisende med honnørkort og reisende over 67 år reiser også til halv pris.   Ved honnørreiser med ledsager, reiser ledsager gratis mot fremvisning av gyldig nasjonalt ledsagerbevis.

Les mer om Flytogets priser her

Unik reisegaranti:

Med en punktlighet på 96 %, oppstår det svært sjeldent forsinkelser med Flytoget. Om det likevel skulle skje vil reisegarantien få deg på neste fly.

Les mer om Flytogets reisegaranti

Kvittering for din billettløse reise.

Kvitteringen på din billettløse reise vil normalt sett komme innen et døgn etter gjennomført reise. Det kan også være flere grunner til at ikke kvitteringen har kommet.

Hittegods:

Skulle bagasjen din komme på avveie, skal du være trygg på at bemanningen hjelper deg med å spore opp og gjenforene deg med dine eiendeler så raskt som mulig.

Les mer om hvordan du får tilbake bagasjen din

Flytoge, Kundeservice:
telefon: 23 15 90 00.
Åpent mandag- fredag  kl. 08-18.

Kilder: Flytoget.no og Banenor.no.