God og fleksibel taxfree-handel

Taxfree- handelen på Gardermoen holder åpent hele døgnet så lenge det går fly − også ved forsinkelser, både ved reiser innenlands- og utenlands.

Om du ønsker å handle dine favoritter før eller etter avreise er opp til deg.  Når du handler på taxfree sikrer du deg avgift- og momsfrie varer, samtidig som du får plukke de beste varene fra øverste hylle.

Her får du også benytte deg av flere gode tilbud, som blant annet et månedlig tilbud på 30 prosent på en rekke utvalgte produkter.

Utmerket service

Trenger du sminke- eller skjønnhetstips blir du tatt godt hånd om av serviceinnstilte og kunnskapsrike make- up artister, som er oppdatert på de nyeste trendene. Med et testerprodukt på de fleste produktene, kan du enkelt finne dine favoritter innen parfyme, kosmetikk og hudpleie.

Ønsker du deg en helt spesiell vin eller brennevin, vil kunnskapsrike sommerlierer sikre deg dine favoritter.

Ved kjøp av gaver får du dessuten varene pakket inn om du ønsker det. Du får også med deg gavepapir ved behov.

Forhåndsbestille varer

For de som vil spare tid og som ikke rekker en tur innom taxfree på reisen, kan bestille produkter på «Klikk & Hent». Varene bestilles enten før eller etter flyreise, og ligger ferdig pakket ved ankomst.

Reiser du med en turoperatør er det også mulig å forhåndsbestille varer som du får på flyet, både til og fra destinasjonen.

Praktiske tilbud

En rekke produsenter og leverandører tilbyr spesielle Travel Edition versjoner av mange kjente og populære varer, som kun selges i Duty-  og taxfree butikker.

Skal du mellomlande eller trenger forsegling av produktene du handler på Taxfree, er det bare å spørre om dette ved kassen.

Husk å ta vare på kvitteringen om du ønsker å bytte eller returnere varer du kjøper.

Service

Med en egen servicedesk tar vi i mot spørsmål på telefon 94 85 80 00. For de vanligste spørsmål og svar, trykk her Ofte stilte spørsmål. 

Kilder: Avinor, Tax- free.no