Kjærnsmo Gaard

Kjærnsmo Gaard kan med sin flotte beliggenhet tilby en vakker ramme rundt mange ulike arrangementer.
Det nye, stilfulle hovedhuset kan dekke til inntil 70 personer, og er ideelt for brylluper, jubiléer og firmaarrangementer.
Trenger en større plass er det historiske stabburet fra 1890 et godt alternativ. Der kan det dekkes til inntil 100 personer.

Kurs, konferanser, møter, Kick-Off
Det er mange gode grunner til å legge neste kurs eller møte på Kjærnsmo Gaard. Her kan du og dine kolleger og samarbeidspartnere være i ro og fred og ha stedet for dere selv. Vi kan skreddersy opplegget så dere får det akkurat som dere ønsker, og legger vekt på å gi personlig service både i planlegging og gjennomføring av alle arrangementer.

Vi serverer alltid kvalitetsmat basert på utstrakt bruk av lokale råvarer. Vi har egen røykebu på stedet, og serverer hjemmerøkte retter basert på både kjøtt og fisk.
Kjærnsmo Gaard er en levende gård i full drift, og vi serverer også kjøtt fra både gris og storfe fra egen besetning.

Kjærnsmo Gaard ligger omkranset av vakker natur, og innbyr til friluftsliv av mange slag. Vi kan tilby uteaktiviteter i samarbeid med eventselskaper, både skreddersydde opplegg eller ferdige oppsatte pakkeløsninger.
Hva med leirdueskyting, paralellski eller kjempesprettert? Dette er bare noen eksempler på aktiviteter som kan gjøre dagen enda mer spennende, og vil også være midt i blinken for teambuilding, motivasjonskurs. Vi kan også tilby matlagingskurs med vår egen kokk. Da vil dere selv være med på å lage kveldens måltid, og kommer i tillegg hjem med økte kokkeferdigheter!

Vi samarbeider med et hotell på Lillestrøm om overnatting, og kan også være behjelpelig med transport. ( Kjøretiden til Lillestrøm er 30 minutter, til Gardermoen 35 minutter og til Oslo 45 minutter).
I tillegg til kurs og konferanser vil Kjærnsmo Gaard være midt i blinken for produktlansering, kick-Off, firmafester, aktivitetsdager og firmaets familiedag.

Kjærnsmo Gaard ligger i Nes kommune på Romerike. Avstanden til Oslo er 5 mil, til Gardermoen og Lillestrøm 3.5 mil. De vakre omgivelsene rundt gården innbyr til friluftsliv av mange slag.