Kringler gjestegård

På Kringler gjestegård arrangerer vi møter, kurs, konferanser, selskap og bryllup. Sammen med et tilbud av uteaktiviteter, bl.a. klatring, rapellering, aktiv natursti og kanotur, er Kringler gjestegård stedet for et personlig og profesjonelt arrangement. En rolig atmosfære og landlig idyll bidrar til opplevelse og læring for sinn, kropp og sanser. Vi har 26 rom med totalt 40 senger.

Ved siden av konferanser er Kringler gjestegård også vertskap for bryllup og andre selskap. I vår særpregede atmosfære får man en helt spesiell ramme rundt bryllupet. Hvis man holder bryllupet sitt på Kringler gjestegård disponerer man hele låven med middag i konferanserommet, kaffe/dans i spisesalen med havestue, koselig peisestue og eget rom til gavebord. Vi kan dekke til 96 personer. Er det ønskelig kan vielsen også foregå på Kringler. Nede ved elva eller på en gresslette omkranset av trær finner dere en romantisk ramme rundt vielsen. De solide tømmerveggene og moderne interiør er bundet sammen med spennende fargevalg.

Et personlig og profesjonelt arrangement
Kringler er som et lite samfunn. Straks du kommer inn på tunet ligger låven, som utvendig ligner låver flest, men som innendørs byr på alt annet enn det spartanske. Her er det topp moderne kurs- og konferansesenter med alle fasiliteter som kjøkken, spisesal, møterom for små og store grupper og hyggelige salong. På Kringler opplever du en unik atmosfære hvor tradisjoner møter nyskapning. Vertskapet ønsker at gjestene skal trives og legger stor vekt på fleksibilitet og tilrettelegging for den enkelte gruppe.
I tillegg til låven er det grupperom i Stabburet og Stall-loftet. Bryggerhuset nede ved elva blir også benyttet til møter.

God mat og særpregede omgivelser
På Kringler er matopplevelsen en viktig del av oppholdet. Kjøkkensjef Thomas Pedersen og kokk Frode Bergly har lang fartstid i bransjen. Som medlem i Regional Matkultur har vårt kjøkken knyttet til seg lokale matprodusenter, og den nære kontakten sikrer råvarer av høy kvalitet.

Viva Vino er vår vinleverandør og vår konsulent når det gjelder vin.  Vinene de har plukket ut til Kringler gjestegård  kommer fra små vinprodusenter hovedsakelig i Italia og Frankrike.

Kringler gård er fra 1690 og ligger i Nannestad kommune, kun 15 minutter fra Oslo Lufthavn. Den er en av flere gårder som ligger i samme område. Navnet Kringler kommer fra landskapet rundt disse gårdene.