Velkommen til Bryhni Søndre

Vi holder til bare 50 min. fra Gardermoen og 15 min. fra Hamar.

Gården har alle fasiliteter og nødvendig teknisk utstyr. I Kårboligen har vi tretten sengeplasser og huset egner seg også for selvhushold. I hovedhuset er det ett dobbeltrom til disposisjon.

Til møter og konferanser står salen i hovedhusets 2. etasje til disposisjon for 35 deltakere. Her har vi alt nødvendig teknisk AV-utstyr (videoprosjektor, DVD/VHS, whiteboard og trådløst inernett).
Konferansebord og stoler er tilpasset slik at du sitter og arbeider godt. Til mindre møter kan stuen i kårboligen også benyttes. Pausekaffen inntas i hovedhusets nyrestaurerte finstuer.
De rolige og harmoniske interiørene inspirerer til avkobling og konsentrasjon om konferansens innhold.

Vi ønsker at du som gjest skal oppleve arkitektur, interiør, mat og drikke som en helhet og tar imot for kurs og konferanser, middager, bryllup, konfirmasjon, geburdsdager og overnatting.
Vårt matkonsept er lokale mattradisjoner med ny vri og bruk av mest mulig lokale råvarer. Vi har alle rettigheter i forbindelse med drikke og verten er utdannet vinkelner (sommelier).
Vi kan dekke til 50 personer på salen og i nyretaurert teglbygning i engelsk stil fra slutten av 1800 tallet kan det dekkes til 120 gjester.

For de som skal overnatte, kan selskapet fortsette i kårboligen uten vertskapets tilstedeværelse.

Bryhni Søndre ble i januar 2011 tildelt “Olavsrosa”, Norsk kulturarvs høyeste utmerkelse og kvalitetsmerke.

More Interesting News